fbpx
Aino Mari Kiianmies 2

Aino-Mari Kiianmies

Start-up-yrittäjä I Väitöskirjantekijä

KTM, OTM, YTM, väitöskirjantekijä, start-up-yrittäjä, ex-kilpaurheilija ja äiti Aino-Mari Kiianmies inspiroi ja energisoi. Hän on luennoinut vuodesta 2007, ja on myös koulutettu meditaatio-, rentoutus- ja jooganohjaaja, työhyvinvointivalmentaja ja NLP Master.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina kiinnostanut Aino-Maria. Hän on ammentanut urheilun äärikokemuksista toimivia ajattelu- ja toimintamalleja, etsinyt kärsivällisesti reseptiä hyvään elämään ja ottanut pöydälle elämänlaadun kannalta olennaisimmat itsensä johtamisen teemat.

Oleskelu ja opiskelu maailman parhaissa yliopistoissa (mm. University of Cambridge), kovimmissa ohjelmissa (mm. Wall Street training program), virikkeellisimmissä start-up-yhteisöissä (mm. Piilaakso) ja parhaiden coachien avulla (mm. Tony Robbins) näkyy, kuuluu ja maistuu Aino-Marin puheenvuoroissa.

Myrskyn silmän Atlantilla kokeneena, maailman ympäri kolunneena ja läheisimmät ihmiset menettäneenä Aino-Mari Kiianmies ammentaa näkemystensä tueksi aitoa elämää. Kovuutta ja herkkyyttä, tunnetta ja analyysia, käytäntöä ja teoriaa, omaa ja toisilta pureskeltua – uutta, piristävää ja ajatusten liikettä aikaansaavaa settiä, joka koskettaa.

Suosittuja otsikkoja:

Äitiyden ja uran yhdistäminen | Fiksu itsensä johtaminen | Inhimillinen johtajuus | Henkinen hyvinvointi ja työhyvinvointi | Hengitä vapaasti – stressinhallintakoulutus johtajille | Elinvoimaa joogasta: asanat, hengitys, meditaatio, mielen hiljeneminen | Ota elämä haltuun – energian- ja ajanhallinnan työkalupakki | Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin – kestävän muutoksen ja aikaansaamisen formula


Aino-Mari Kiianmies
Aino-Mari Kiianmies

Start-up-yrittäjä I Väitöskirjantekijä

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen, Luovuus & Innovaatio, Yrittäjyys

Avainsanat:

Energianhallinta, Inhimillinen johtajuus, Itsensä johtaminen, Jooga, Kasvuyrittäjyys, Luovat menetelmät, mielenhallinta, Muutoksen johtaminen, Naisyrittäjyys, Start up, Start-up kulttuuri, Stressinhallinta, Suorituskyvyn johtaminen, Terveys & hyvinvointi, Tulevaisuuden johtaminen, Työhyvinvointi

Kielet:

Suomi

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn