fbpx
retorikas retriitti Andre noel chaker mies kuvasssa

André Noël Chaker

Eläköön sisukas & retorikas Suomi!

Huippu puhuja André Noël Chaker kutsuu Retorikas kouluun. On paljon päteviä ihmisisä Suomessa, joilla on tärkeitä ajatuksia jaettavaksi mutta jotka vaikenevat, kun he kokevat julkisen puhumisen lian haastavaksi. Koetko olevan yksi heistä? Haluatko kehittyä puhujana ja vaikuttajana? Jos näin on, tervetuloa Retorikas kouluun.

Retorikas koulu on käytännöllinen, ajankohtainen kurssi, joka ruotii vaikuttavan julkisen puhumisen taitoa. Tämä kurssi on tarkoitettu niille, joilla on tarve tavoittaa puheellaan yleisönsä paremmin työssä mutta joille julkinen puhuminen on pelottavaa tai muuten ongelmallista.

Retorikas on malli, joka antaa eväät puheenpelon vähentämiseen ja puheenvallan kehittämiseen – modernin retoriikan työkalujen avulla. Kurssimme pyrkii parantamaan puhujien suoriutumista. Tavoitteena on puheen pitämisen todellisten lähtökohtien ymmärtäminen, johon työkaluna on uusi Retorikas-malli.

Valmennus antaa uusia työkaluja ja auttaa ymmärtämään, millä keinoin jopa asiasuuntautuneet insinöörit ja muut asiantuntijat oppivat viestimään niin, että heidän yleisönsä ymmärtää, muistaa ja ottaa opikseen sen, mitä he sanovat.

Valmennuksen lupaus: Teemme keskikertaisesta puhujasta hyvän Teemme hyvästä puhujasta huipun! Valmennuksen kesto: Noin puolitoista päivää – yhdessä tai kahdessa sessioissa.

Katso myös André Noël Chakerin Keynote puheenvuorot.


Andre Noel Chaker Profiili
André Noël Chaker
Valmennukset:

Vaikuttaminen, Kehity puhujana

Kielet:

Suomi, Englanti, Ranska

Vaikuttamisen valmennukset:

Eläköön sisukas & retorikas Suomi!

Kehity puhujana valmennukset:

MySpeaker Education

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn