fbpx
Anna Perho

Anna Perho

Valmentaja | Self made woman

Anna Perho on Suomen suosituimpia inspiraatiopuhujia, jonka missiona on väittää, viihdyttää ja valmentaa.

”Sisältökokemus yhdistettynä luonnevikaan olla koko ajan kaikesta jotain mieltä on koulinut minusta ammattipuhujan. Työni parhaita hetkiä on astua liveyleisön eteen ja antaa palaa.”

Anna Perho on tuottanut 25 vuoden aikana tuottanut sisältöjä – kolumneja, tv-ohjelmia, podcasteja, radion aamushowta, käsikirjoituksia, kirjoja, sisältömarkkinointia – kaikkiin mahdollisiin mediakanaviin.

Vuodesta 2011 lähtien Anna Perho on työskennellyt myös yritysvalmentajana. Hänellä on mm. ratkaisukeskeisen valmentajan master-tason tutkinto.

”Liekityn muutoksista ja inhimillisestä kasvusta, jota valmentaessa pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä. Valmentajana ja puhujana tärkein tehtäväni onkin uskoa asiakkaan muutosmahdollisuuksiin enemmän kuin hän itse vielä uskaltaa. Työn hienoimpia hetkiä on, kun orastava toivo alkaa viedä ongelmilta vaikutusvaltaa.”

”En ole piirileikki-ihmisiä, joten puhujana harjoitan radikaalia empatiaa: otetaan vastuu, kohdataan tosiasiat tosiasioina – mutta hyväksyvin mielin. Ja hauskaa pitää olla, ei tätä elämää muuten kestä.”

Anna on ajankohtainen kirjallaan Suorat Sanat – Miten puhun asioista, joista mieluiten vaikenisin?

Ajankohtaisia otsikoita:

Antisäätäjä – näkökulmia fiksuun ajankäyttöön | Imperiumi – käytännön työkaluja itsensä johtamiseen | Historian loppu – muutoksen psykologiaa | Idioottien Ympäröimänä – erilaiset ihmistyypit työyhteisössä | Rähinästä rauhaan – konfliktiklinikka (käytännöllisiä malleja työpaikan konfliktien ratkomiseen) | Manipuloi muut mukaviksi – rakentava vuorovaikutus

Katso myös Anna Perhon valmennukset.


Anna Perho
Anna Perho

Valmentaja | Self made woman

Aiheet:

Asenne & Muutos, Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen, Kommunikaatio & Vuorovaikutus, Yrittäjyys, Juontaja & Moderaattori

Avainsanat:

emotionaalinen rohkeus, Growth mindset, Henkinen jaksaminen, konfliktit, media, Muutos, Perheen ja työn yhdistäminen, Sisällöntuotanto, Vaikuttaminen

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn