fbpx

Anssi Rantanen

NBF Speaker Contest Voittaja

Anssi Rantanen on vuoden 2019 Nordic Business Forum Speaker Contestin voittaja.

Anssi Rantanen oppi työskenneltyään Googlella kasvukonsulttina, miten yksi maailman nopeiten kasvavista yrityksistä systemaattisesti mahdollistaa kasvuaan. Anssilla on ainutlaatuinen ymmärrys yritysten kasvattamisen tulevaisuudesta. Tehtyään tiiviisti töitä 40+ suomalaisen organisaation kanssa (startupeista pörssiyrityksiin), Anssi Rantanen sai laaja-alaisen ymmärryksen Suomen myynti- ja markkinointiosaamisesta.

Rantanen uskoo siihen, että voittavat yritykset painottavat tulevaisuudessa oppimista ja itseohjautuvuutta.  Hän on huomannut, että monelta suomalaiselta yritykseltä puuttuu riskinottokyky. Ei voida eikä haluta kokeilla uusia asioita ja koetaan epäonnistuminen huonona asiana. “100 000 henkilön Googlella esimerkiksi riskinotto on palkittu asia ja siellä kehotetaan yritteliäisyyteen. Siellä oppiminen ja uusien asioiden vaaliminen ovat tärkeitä, kun taas isoissa suomalaisissa organisaatioissa ei vielä ole samanlaista oppimisen kulttuuria,” Rantanen toteaa.

Tänä päivänä Anssi Rantanen toimii Growth Tribe -koulutusyrityksen maajohtajana. Growth Tribe on Euroopan ensimmäinen ja paras kasvuakatemia. Aiempi työkokemus on antanut Anssille vahvan käsityksen tulevaisuuden tavasta toimia ja kasvattaa yrityksiä. Anssi puhuu kasvukulttuurista ja -markkinoinnista sekä siitä, miten yritys voi maksimoida kasvuaan.

Ajankohtaisia otsikoita:

Kasvun tiede massoille, The Mad Scientist of Growth, Growth Hacking — the what, the how, the why?


Anssi Rantanen Profiili
Anssi Rantanen

NBF Speaker Contest Voittaja

Aiheet:

Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen, Myynti & Markkinointi, Yrittäjyys

Avainsanat:

Agiili markkinointi, Growth Hacking, Kasvukulttuuri, Kasvumarkkinointi, Kasvun mindset, Kasvun prosessi, Lean markkinointi, Tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa | myynnissä, Yrityksen kasvattaminen

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn