fbpx

Anssi Tuulenmäki

Yli-innovaatioaktivisti

Anssi Tuulenmäki, yli-innovaatioaktivisti, pyrkii aktivoimaan yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden uuden luomisen taitoja. Muuttuvassa maailmassa kyky luoda uutta on jatkuvasti tärkeämpi selviytymisen ja menestymisen kyvykkyys. Uuden luomista kannattaa harjoitella ensin omilla arkisilla, usein toistuvilla asioilla – jos pystyy luomaan uutta arvoa itselle, pystyy sitä todennäköisesti luomaan myöskin asiakkaille.

Tunne, esimerkiksi innostus, on kehittymisen ja uuden luomisen välttämätön edellytys. Siksi yksilötasolla, tiimitasolla ja organisaatioiden tasolla kannattaa olla hyvin kiinnostunut siitä, mikä tunneilmapiiri on ja miten sitä johdetaan. Usein toistuvista asioista ja tunneilmapiiristä on lyhyt matka toimintatapoihin – ja tavoista toimia on paljon luultua lyhyempi matka organisaation tarjoamaan ja strategiaan.

Onko tekeminen innotonta, onko tarjoamasi ja asiakaskokemuksesi samanlainen kuin muillakin? Organisaatioissa on valtava patoutunut energia, joka odottaa keinoja päästä esiin. Anssi Tuulenmäki haluaa puheilla ja koulutuksilla vapauttamaan nämä patoutuneet energiat virtaamaan organisaatiosi menestykseksi. Sinullakin on lupa toimia eri tavalla.

Ajankohtaisia otsikoita:

Lupa toimia eri tavalla, ja siihen jotain lisäosia, esim. asiakaskokemus – lupa toimia eri tavalla.


Anssi Tuulenmäki
Anssi Tuulenmäki

Yli-innovaatioaktivisti

Aiheet:

Asenne & Muutos, Kasvu & Kehittäminen, Luovuus & Innovaatio, Juontaja & Moderaattori

Avainsanat:

arjen innovaatiot, asiakaskokemus, asiakkaan päämäärät, innovaatiot, kokeilemalla kehittäminen, strategia, toimintatavat, tunteen ja tunneilmapiirin johtaminen, Uuden arvon löytäminen ja luominen, uuden tarjoaman kehittäminen

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn