fbpx
Antti Mäki

Antti Mäki

Digital Director| Advisor | Partner

Antin aika kuluu yrittäjänä, itsenäisenä konsulttina, start-up sijoittanana/omistajana sekä puhujana. Julkista puhumista ja valmentamista Antti Mäki on tehnyt noin 8 vuoden ajan ja digitaalisen liiketoiminnan parissa hän on toiminut reilut 15 vuotta. Kokemusta on karttunut niin suurten pörssiyhtiöiden johtoryhmistä, suurista toimistoista sekä pienistä itsenäisistä yrityksistä ja kasvuyhtiöistä.

Antti Mäki on digitaalisen liiketoiminnan ja muutosjohtajuuden ammattilainen. Hän on toiminut alalla yli 15 vuotta, joista yli puolet maailmalla Lontoossa, Tukholmassa ja Pariisissa. Hän työskentelee Paddy Power Betfair PLC:n Digital Directorina Lontoossa. Tämän lisäksi hän toimii itsenäisenä konsulttina, neuvonantajana sekä omistajana kasvuyritysmaailmassa.

Suosittuja aiheita:

Digitalisaation sivutuote exponentiaalinen maailma (ja eksponentiaalinen ajattelu) | Mitä on moderni runsauden johtaminen (abundant leadership) ja mitä se merkitsee käytännössä? | Muutosjohtaminen – miten johtaa, luoda johtajuutta ja päätöksentekoa epätäydelliseen ja vaillinaiseen tietoon pohjaten nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä? | Nykypäivän markkinointi – magiikkaa ja logiikkaa. Miten menestyä digitaalisessa maailmassa?


Antti Mäki
Antti Mäki

Digital Director| Advisor | Partner

Aiheet:

Asenne & Muutos, Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen, Luovuus & Innovaatio, Myynti & Markkinointi, Yrittäjyys, Digitalisaatio & Teknologia

Avainsanat:

abundant leadership, business strategia, digitaalinen transformaati, eksponentiaalinen ajattelu, eksponentiaalinen johtaminen, kulttuurin johtaminen, muutosjohtajuus, prosessijohtajuus

Kielet:

Suomi, Ruotsi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn