fbpx
Ari Rämö Banneri

Ari Rämö

Yritysjohtaja | Tietokirjailija

Ari Rämö avaa usein esityksessään oman kasvupolkunsa itseään säästämättä: mistä ajatusmalli lähti liikkeelle, mitä virheitä hän on tehnyt, mitä oppinut niistä; mitkä ovat johtamisen tärkeitä päätöksiä ja mikä merkitys arvostavilla kohtaamisilla on jokaisen arjessa. Arvostelemalla tai arvostamalla saadaan aikaan hyvin erilainen lopputulos. Pomon lisäarvo on hyvin pienistä ja helpoista asioita kiinni ja ne voi jokainen oppia, jos vain aidosti haluaa.

Johtamisesta tehdään usein turhan monimutkaista ja jopa matemaattista, jolloin teoriaa on vaikea soveltaa arkeen. Parhaimmillaan johtaminen on kuitenkin hyvin yksinkertaista, silti tuloksekasta.

Ari Rämö on kokenut yritysjohtaja, kirjailija ja luennoitsija, joka on vienyt teoriansa johtamisesta käytäntöön – menestyksekkäästi. Hänen luotsaamansa yritys SICK Oy on omassa sarjassaan sijoittunut sijoille 1-1-1-3-2-2-3-4-2-3 Suomen parhaiden työpaikkojen (Great Place to Work) arvioinnissa.

Suosittuja otsikoita:

Yksinkertaista johtamista – arvostaen | Yksinkertaista johtamista – arjessa | Yksinkertaista johtamista – käytännön kokemuksia


Ari Rämö
Ari Rämö

Yritysjohtaja | Tietokirjailija

Aiheet:

Asenne & Muutos, Johtaminen, Kommunikaatio & Vuorovaikutus

Avainsanat:

Arjessa johtaminen, Arvostus, Kohtaaminen, Yksinkertaista johtamista

Kielet:

Suomi

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn