fbpx
Eveliina Salonen nainen kuvassa

Eveliina Salonen

Eveliina Salonen tarjoaa valmennuksia johtamisen, työyhteisön ja kestävien ratkaisujen kehittämiseksi.
Eveliina Salonen on juristi, teologi ja sertifioitu Executive Coach (ACC, ICF). Salonen tekee ihmisten ja itsensä johtamiseen liittyviä valmennusprosesseja, workshopeja ja henkilökohtaista coachausta. Teemoja  ovat mm. tunteiden johtaminen, uusiutuminen, motivaatio, itse-/yhdessäohjautuvuus, muutosjohtaminen, valmentava johtajuus sekä ajattelun kehittäminen. Myös ajan- ja stressihallinta sekä työssäjaksaminen kuuluvat hänen aiheisiin.
Eveliina on myös kirjoittanut kirjan ‘Intuitio ja tunteet johtamisen ytimessä’. “Ihmisten välisen vuorovaikutuksen ymmärtäminen on johtamisen olennaisimpia taitoja. Teos tuo erinomaisesti esiin, miten näkymättömissä olevat voimat, kuten tunteet ja intuitio, ohjaavat vahvasti käyttäytymistämme myös työelämässä. Mitä enemmän ymmärrämme näitä taustatekijöitä, sitä kokonaisvaltaisemmin pystymme tukemaan organisaatiomme ihmisiä.” Johanna Pystynen, Vincit Oy
Salonen saa erityisen myönteistä palautetta asiakkailta oivalluttavista kohtaamisista ja lempeän määrätietoisesta haastamisesta, jotka saavat aikaan uudenlaista ajattelua ja konkreettista uusiutumista.
Valmennukset räätälöidään yksilöllisiä tarpeita ja toiveita kuunnellen. Kaikista teemoista voidaan tehdä sekä pidempiä valmennusprosesseja että lyhyempiä valmennuskokonaisuuksia.
Ihmislähtöinen johtaminen. Opit johtamaan omaa ja toisten ajattelua, tunteita sekä rentoutumaan ja palautumaan kiireen keskellä. Tavoitteena on avartua näkemään uudet mahdollisuudet ja tulevaisuuden trendit.
Elinvoimainen työyhteisö. Rakenna dialogisella ja ratkaisukeskeisellä otteella kukoistava työyhteisö, jonka voimavarana on erilaisten kyvykkyyksien rikastava vuorovaikutus. Tavoitteena on työyhteisö, joka uskaltaa olla rohkea ja toteuttaa visionsa menestyksellisesti.
Kestävä kehitys menestystekijänä. Tunnista vahvoja arvoketjuja, jotka hyödyttävät sekä asiakkaita, omistajia, työntekijöitä että ympäröivää yhteiskuntaa.


Eveliina Salonen nainen kuvassa
Eveliina Salonen
Valmennukset:

Johtaminen, Organisaatio

Kielet:

Johtamisen valmennukset:

Ihmislähtöinen johtaminen

Organisaation valmennukset:

Löydä omat ja organisaatiosi piilossa olevat voimavarat ja potentiaali

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn