fbpx
Harri Gustafsberg profiili

Harri Gustafsberg

Harri on mielen suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori. Lisäksi Harri on tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja (FT, HTM).

Valmentajalla tulee olla rankka kokemuksellinen perusta, vahva tieteellinen perehtyneisyys, sekä kyky vaikuttaa valmennettaviin. Kun Harri ei löytänyt tarpeeksi uskottavaa valmentajaa, joka todella ymmärtää miten kehitetään kykyä toimia paineen alla ja menetelmää miten henkistä suorituskykyä vahvistetaan, päätti hän itse perehtyä aiheeseen. Matka ei ole päättynyt väitöstutkimukseen, vaan se jatkuu edelleen.

Harrin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.

Harrin käyttämä ja kehittämä valmennusmenetelmä kiinnostaa laajasti. Se on kokemuksellisesti happotestattu, tieteellisesti tutkittu ja vahvistettu menetelmä. Harri Gustafsberg, Ph.D., iPREP Co-Creator and Coaching Strategist kuuluu Toronton Yliopiston HartLab tutkimus- ja kehittämistiimiin, sekä Koreha-hankkeen tutkimusryhmään (Kokonaisvaltainen resilienssin hallinta: yksilön mukautumisvalmiuden vahvistaminen osana kokonaisturvallisuutta), jonka toteuttavat Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu ja Ulkopoliittinen instituutti.

Esikoisteos ”Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen” ilmestyi 2014. “Tilannetaju, päätä paremmin” Työpsykologian tohtori Helena Åhmanin kanssa julkaistiin syyskuussa 2017. ”Do people get shot because some cops Panic?” julkaistiin 2018.

Katso myös Harri Gustafsbergin keynote puheenvuorot


Harri Gustafsberg
Harri Gustafsberg
Valmennukset:

Johtaminen, Hyvinvointi

Kielet:

Suomi, Englanti

Johtamisen valmennukset:

Dominus – Johtoryhmävalmennukset

Terveyden valmennukset:

Ursus – Stressi- ja resilienssivalmennus

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn