Harri Gustafsberg

Henkistä suorituskykyä tutkiva | Kehittävä ja valmentava filosofian tohtori | FT, HTM

Harri Gustafsberg työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.

Kun en löytänyt tarpeeksi uskottavaa valmentajaa, joka todella ymmärtää miten kehitettään kykyä toimia paineen alla ja menetelmää miten henkistä suorituskykyä vahvistetaan, päätin perehtyä aiheeseen itse. Matkani ei päättynyt väitöstutkimukseen, vaan se jatkuu edelleen.

Harrin käyttämä ja kehittämä valmennusmenetelmä kiinnostaa laajasti. Se on kokemuksellisesti happotestattu, tieteellisesti tutkittu ja vahvistettu menetelmä. Harri Gustafsberg, Ph.D., iPREP Co-Creator and Coaching Strategist kuuluu Toronton Yliopiston HartLab tutkimus- ja kehittämistiimiin, sekä Koreha-hankkeen tutkimusryhmään. Esikoisteos ”Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen” ilmestyi 2014. “Tilannetaju, päätä paremmin” Työpsykologian tohtori Helena Åhmanin kanssa julkaistiin syyskuussa 2017. ”Do people get shot because some cops Panic?” julkaistiin 2018.

Valmentajalla tulee olla rankka kokemuksellinen perusta, vahva tieteellinen perehtyneisyys, sekä kyky vaikuttaa valmennettaviin.


Harri Gustafsberg profiilikuva profile picture
Harri Gustafsberg

Henkistä suorituskykyä tutkiva | Kehittävä ja valmentava filosofian tohtori | FT, HTM

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen, Kommunikaatio & Vuorovaikutus

Avainsanat:

henkinen suorituskyky, henkiset voimavarat, Resiliensissi, Stressin hallinta, Tehokas tiimityö

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn