fbpx

Helena Åhman ja Harri Gustafsberg

Yksi parempi tai nopeampi päätös voi ratkaista yrityksen kohtalon. Yksi väärä kommentti väärässä paikassa voi pilata tärkeän luottamussuhteen. Tilannetajun kadottaminen kriittisessä kohdassa voi muuttaa kaiken.

Helena Åhman on työpsykologian tohtori(TkT), KM, mm. Nokialla ja Mercuri Urvalissa työskennellyt Vuoden puhuja ja Ekonomien kirjallisuuspalkinnon voittanut johdon sparraaja. Harri Gustafsberg on filosofian tohtori (FT), HTM, ja poliisin Karhu-ryhmän entinen operatiivinen johtaja, palkittu yrityspuhuja ja resilienssitutkija.

Harrin ja Helenan yhteisvalmennukset ovat johtoryhmille, johtajille ja esimiehille sekä asiantuntijoille, jotka elävät ajoittain hyvin raskaissa ja paineistetuissa tilanteissa. Valmennuksessa opitaan valjastamaan mieli menestystekijäksi, ja opitaan tilannetajusta, ja kuinka sen avulla voi tehdä parempia päätöksiä. Valmennuksessa käydään 8-vaiheinen elementtien suora vaihe vaiheelta läpi, jotka johtavat parempaan tilannetajuun, valmennettavan parempaan henkiseen suorituskykyyn.

Kenelle valmennus sopii? Heille, jotka haluavat selkeitä käytännön keinoja, joilla säilyttää toimintakyky ja välttää vääriä ratkaisuja paineisissakin tilanteissa.


Helena Ja Harri
Helena Åhman ja Harri Gustafsberg
Valmennukset:

Johtaminen, Muutos

Kielet:

Johtamisen valmennukset:

Dominus johtoryhmävalmennus

Muutoksen valmennukset:

Keinoja haastaviin keskusteluihin

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn