fbpx

Helena Åhman

Helena Åhman on Suomen suosituimpia valmentajia. Hän on sparrannut suuren määrän johtoryhmiä, johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita. Helenan voit pyytää valmentamaan seuraavilla alueilla:

Johtaminen: Johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen ja tilannetaju (myös yhdessä Harri Gustafsbergin kanssa) ja Johtoryhmien uudet kriittiset osaamiset. Johtoryhmän kokouskäytännöt (myös kokousarvioinnit), Johtoryhmän arvioinnit

Muutos: Tilannetaju muutosten johtamisessa, Miten onnistua ratkaisevissa keskusteluissa, muutosjohtamisen kannalta tärkeimmissä hetkissä?

Vaikuttaminen: Menesty vuorovaikutuksessa, Konfliktinratkaisun parhaat keinot – käytännönläheisiä oppeja FBI:stä Harvardiin, Mistä tilannetaju muodostuu ja kuinka sitä voi opetella?

Itsensä johtamisen menestystekijät Kehity puhujana: Onnistu esiintyjänä – vaikuttavasta aloituksesta jännityksen hallintaan ja innostaviin sisältöihin. Saat Vuoden puhujan opit esiintymistaitoihin. Kaikissa valmennuksissa on tarjolla sekä yhden päivän, että pidempiä toteutuksia, asiakkaan tarpeen mukaan.

Johtoryhmätyöskentelyyn on tarjolla kuusi erilaista modulia.

Katso myös Helena Åhmanin keynote puheenvuorot


Helena Åhman
Helena Åhman
Valmennukset:

Johtaminen, Muutos, Vaikuttaminen, Hyvinvointi, Organisaatio, Kehity puhujana

Kielet:

Johtamisen valmennukset:

Dominus johtoryhmävalmennus

Muutoksen valmennukset:

Keinoja haastaviin keskusteluihin

Vaikuttamisen valmennukset:

Keinoja haastaviin keskusteluihin

Organisaation valmennukset:

Miten johtaa organisaatio menestykseen?

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn