fbpx
henkka hyppönen

Henkka Hyppönen

Luova johtaja | Tietokirjailija

Henkka Hyppönen, tietokirjailija ja luova johtaja käsittelee mielellään tietoa, tulevaisuutta ja tulevaisuuden liiketoimintaa puheissaan. Miten muutoksiin voi vaikuttaa ja varautua?

Osuvien esimerkkien kautta hän osoittaa digitalisaation, tekoälyn nopean kehityksen ja eksponentiaalisesti kasvavan tietomäärän haastavan ihmisen ajattelua. Hän puhuu uudenlaisesta luovuudesta datan käytössä.

Nyt on ihmisen paras aika olla elossa, koska ihmisellä on vaikutusvaltaa, ja teknologia mahdollistaa asioita ennennäkemättömällä tavalla.

Henkka Hyppönen puhuu optimistisissa tulevaisuusorientoituneessa puheenvuorossaan digitalisaatiosta, työelämän murroksesta, robotisaatioon liittyvistä kysymyksistä. Puheissaan hän nostaa esille oppimisen ja työn tulevaisuuden erilaisista jännittävistä näkökulmista.

”Tulevaisuudessa menestyvät ne, jotka taitavat luovan ongelmanratkaisun ja kriittisen ajattelun ja jotka ovat sosiaalisesti älykkäitä”, summaa Hyppönen.

Katso myös Henkan laajempi esittely englanninkielellä.


Henkka Henri Hyppönen
Henkka Hyppönen

Luova johtaja | Tietokirjailija

Aiheet:

Asenne & Muutos, Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen, Luovuus & Innovaatio, Yhteiskunta & Tulevaisuus, Digitalisaatio & Teknologia

Avainsanat:

AI, Digitalisaatio, Innovaatio, Johtaminen, Luovuus, Muutos, Pelon voittaminen, Tulevaisuus

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn