fbpx

Henrik Dettmann

Valmentajalegenda Henrik Dettmann valmentaa Suomen koripallomaajoukkuetta – Susijengiä.

Dettmannia voidaan kuvailla hyvin ihmisläheiseksi johtajaksi. Hän osaa johtaa menestyksekkäästi nuorempaa sukupolvea huippusuorituksiin, hänen tiimissään on saatu kaikki puhaltamaan yhteen hiileen. Urheilun parissa johtaminen tai yritysmaailmassa johtaminen eivät Dettmannin mukaan ole niin kaukana toisistaan, kuin luullaan. Ihmisiä molemmissa tekemässä työtä yhdessä.

Dettmannin johtamat ihmiset ovat hyvin intohimoisia tekemistään kohtaan, ja jokainen myös huippulahjakas. Menestyksekäs johtaminen on Dettmannin mukaan kiinni kuitenkin aina siitä, kuinka ihmisen kohtaa, häntä kohtelee ja kuuntelee. Susijengin päävalmentaja kannustaa antamaan ihmisille tilaa toteuttaa itseään työpaikoilla. Johtajana pitää muistaa nostaa myös niitä hiljaisia työntekijöitä, kaikki ovat yhteisössä tähtiä, ihmiset ovat tärkein voimavara, ihan jokainen.

Dettmann puhuu siitä, miten menestystä rakennetaan, onko menestymiseen millaisia reseptejä entä salaisuuksia. Yhtä mielellään hän johdattaa kuulijat pohtimaan miten menestyä ihmisenä. Dettman puhuu kokemusten kautta ja jakaa kirkkaita ajatuksiaan johtajille, joita voi soveltaa urheilumaailmassa ja liike-elämässä.

Dettmannin Johtamisen taito (Saska Saarikoski) kirjaa on luonnehdittu esim seuraavasti: Henkilökuva koripallovalmentajasta joka käänsi johtamisopit päälaelleen. Henrik Dettmann on saavuttanut Suomen koripallomaajoukkueen kanssa uskomatonta menestystä. Menestys alkoi, kun Dettmann päätti hylätä perinteisen johtamistavan, jossa tärkeintä on voitto – hinnalla millä hyvänsä.

Tie nuoresta kuumapäästä filosofivalmentajaksi oli pitkä, mutta tuon matkan opetuksista voi nauttia kaikilla elämän aloilla. Dettmann on suosittu luennoitsija bisnesmaailmassa, mikä ei ole ihme, sillä hänen ajatuksensa sopivat asiantuntijaorganisaation johtamiseen kuin nenä päähän, tai pallo koriin.

Katso myös Henrik Dettmannin keynote puheenvuorot.


Henrik Dettmann
Henrik Dettmann
Valmennukset:

Johtaminen, Muutos, Hyvinvointi, Organisaatio

Kielet:

Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa

Johtamisen valmennukset:

Team Play

Muutoksen valmennukset:

Pelkotilojen voittaminen

Terveyden valmennukset:

Hyvinvoiva ihminen tekee hyvää tulosta

Organisaation valmennukset:

Menestyvä organisaatio rakentuu motivoiduista ihmisistä

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn