fbpx

Ilona Rauhala

Ilona Rauhala on PsM, on psykologiseen valmentamiseen erikoistunut yrittäjä ja tietokirjailija, jolla on 17 vuoden kokemus organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta. Ilonan kutsumus on auttaa työelämän avainhenkilöitä soveltamaan psykologista tietoa suorituksen- ja muutoksen johtamisen apuna.

Suomalaisen palvelukulttuurin kehittäminen on hänen sydäntään lähellä. Rauhala valmentaa psykologisen pääoman merkityksestä onnistumiselle, palvelukulttuurille ja kilpailukyvylle. Rauhala on erikoistunut yritysten ja organisaatioiden avainhenkilöiden, avainryhmien, huippusuoriutujien ja johtajien henkilökohtaiseen valmentamiseen. Psykologinen valmennus auttaa kehittämään onnistumiskeskeistä asennetta ja mielentilaa, onnistumaan muutostilanteissa ja kulkemaan vaikeiden tilanteiden läpi.

Seitsemäntoista vuoden pitkäjänteinen yhteistyö yritysten, huippusuoriutujien ja johtajien kanssa, on tuonut Ilonan kysymyksiin lukuisia vastauksia. Muutoksissa onnistuminen ja vaikuttaminen ovat aineet kiinnostaneet Rauhalaa. Rauhalan laaja ymmärrys huippusuoriutujan mielestä ja psykologisen pääoman kehittämisestä on rakentanut hänelle psykologisen valmentamisen osaamisen.

Rauhala on tarkkanäköinen, kannustava ja suorapuheinen ja työskennellyt lukuisten suomalaisten johtavien yritysten valmentajana. Hän haastaa ajattelemaan laadukkaammin ja rohkeammin, sekä ryhtymään sanoista tekoihin. Optimistinen ja avoin luonne tekee hänestä mutkattoman ja inspiroivan yhteistyökumppanin.

Katso myös Ilona Rauhalan keynote puheenvuorot.


Ilona Rauhala
Ilona Rauhala
Valmennukset:

Johtaminen, Muutos, Organisaatio

Kielet:

Suomi, Englanti

Johtamisen valmennukset:

Johtajan psykologinen pääoma

Muutoksen valmennukset:

Hetki muutostilanteessa - Ole ja onnistu

Organisaation valmennukset:

Miksi toiset onnistuvat ja toiset ei?

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn