fbpx

Jaana Hautala

Kouluttaja | Kehittäjä | Tietokirjailija

Jaana Hautala on intohimoinen mielen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattivalmentaja ja kouluttaja. Työelämän muutoksissa tarvitsemme uudenlaisia elämässämenestyjän metataitoja, jotka ovat Jaanan innostuksen aiheina eli ajattelutaidot, itsetuntemus- ja tietoisuustaidot, tunteiden johtaminen, henkinen suorituskyky sekä vuorovaikutustaidot.  Jaanan käytännönläheiset luennot tuovat innostusta, rohkeutta, ja näkemystä kokonaisvaltaiseen kasvuun ja kehittymiseen.

Jaana Hautala on tunnettu vahvasta läsnäolostaan, jonka kohtaaminen ei jätä ketään kylmäksi.  Hän laittaa itsensä likoon sekä innostaa, kannustaa sekä haastaa kohti oivalluksia. Jokainen luento on ainutlaatuinen ja täynnä käytännön vinkkejä, pysähtymistä ja energisoitumista.

Viimeisen 10 vuoden aikana Jaana on valmentanut ja kouluttanut työelämässämenestyjän taitoja yli 100 organisaatiolle. Ennen yrittäjyyttä Jaana toimi itse lähes 15 vuotta esimiestehtävissä ja kouluttajana. Näiden vuosien mukaansatempaavia tarinoita ja kokemusta hän hyödyntää luennoissaan. Tällä hetkellä Jaana kirjoittaa toista tietokirjaansa, joka pureutuu syvemmin mielentaitoihin ja uskomuksiin sekä siihen, miten jokainen voi vapauttaa omaa potentiaalia.


Jaana Hautala Profile
Jaana Hautala

Kouluttaja | Kehittäjä | Tietokirjailija

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Kommunikaatio & Vuorovaikutus, Yrittäjyys

Avainsanat:

Armollisuus, Erilaisuus voimavarana, Henkinensuoristuskyky, Kasvunmindsetti, Kokonaisvaltainen hyvinvointi, Mielentaidot, Nonverbaalinen viestintä, Palautuminen, Potentiaali, Stressinhallinta, Tunneilmapiiri, Tunteiden johtaminen, Työkyky, Työnilo, Uskomukset, Uudistuminen

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn