fbpx
jarkko sjöman mies kuvassa

Jarkko Sjöman

Social media Personal Trainer

Jarkko Sjöman on yksi Suomen johtava asiantuntija henkilöbrändäyksessä ja digitaalisessa vaikuttajaviestinnässä. Tämän lisäksi Jarkko on ostokäyttäytymisen muutoksen ja digitaalisen myynnin asiantuntija. Me emme usko mainoksiin.

Me kuuntelemme ihmisiä mieluummin kuin brändejä. Me haluamme ostaa ihmisiltä, joihin luotamme. Siksi ihmisistä muodostuu voimakkaampi media kuin mistään yrityksen omasta kanavasta.

Jarkko Sjöman painottaa, että digitaalinen identiteetti on tulevaisuuden asiantuntijatyön kivijalka, jonka varaan myynti, luottamus ja asiantuntemus rakentuu. Siksi oman asiantuntijuuden kehittäminen on työuran hyvinvointiin panostamista. Tulevaisuudessa työ on yhä enenevässä määrin verkossa vaikuttamista, osallistumista ja palvelemista – sekä tietenkin myymistä.

Suosittuja otsikoita: 

Digitaalinen identiteetti 2019 | Asiantuntijan löydettävyys, digitaalinen jalanjälki ja viestintä | Näin rakennat menestyvän henkilöbrändin | Social Selling 2019 | Vaikuttajaviestintä ja sisältöjen merkitys asiantuntijatyössä

Katso myös Jarkko Sjömanin valmennukset


jarkko sjöman mies kuvassa
Jarkko Sjöman

Social media Personal Trainer

Aiheet:

Asenne & Muutos, Kasvu & Kehittäminen, Kommunikaatio & Vuorovaikutus, Myynti & Markkinointi, Yrittäjyys, Digitalisaatio & Teknologia, Juontaja & Moderaattori

Avainsanat:

Digitaalinen identiteetti, Henkilöbrändäys, Social Selling, Sosiaalinen media, Viestintä

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn