fbpx
Jenni Kivessilta nainen kuvassa

Jenni Kivessilta

Toimittaja | Uutisankkuri

Jenni Kivessilta on Suomen luotetuimpia naisääniä. Jenni on tuttu monelta radiokanavalta, sillä hänen toimittamiaan uutislähetyksiä on voinut kuulla radiotaajuuksilta yli 15 vuoden ajan. Tällä hetkellä Jenniä voi kuunnella mm. Radio Novassa. Lisäksi tämä iloinen ja pirteä toimittaja on tuttu Huomenta Suomen uutisankkurin pallilta.

”Jenni on Novalle kuin Lind Ylelle”

Jenni on kokenut live-esiintyjä ja median moniottelija. Häntä voi sosiaalisen ja innostuvan luonteensa, vankan asenteensa ja asioihin paneutumisen vuoksi suositella hyvin erilaisiin tilaisuuksiin. Jennin luotettava ja ammattitaitoinen asenne takaavat sen, että moderoinnit ja juontotehtävät sujuvat takuuvarmasti asiakkaan toivomalla tavalla. Jenni Kivessilta on myös tuottanut erilaisia lähetyksiä ja ohjelmia, joten kokonaisuuksien hahmottaminen ja narujen pitäminen käsissä hoituvat luontevasti ja varmasti.

Jenni asuu Lauttasaaressa, juoksee ja hikoilee ympäri saarta ja halailee välillä joogamattoa laskeakseen hetkeksi kierroksiaan ja ollakseen tovin puhumatta. Jenni rakastaa kahvia, koiria ja ranskalaisia perunoita.


Jenni Kivessilta
Jenni Kivessilta

Toimittaja | Uutisankkuri

Aiheet:

Kommunikaatio & Vuorovaikutus, Juontaja & Moderaattori

Avainsanat:

Haastattelija, juontaja, media, Moderaattori, Toimittaja, Tuottaja, Uutisankkuri, Viestintä, vuorovaikutus

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn