Amel Gaily

Amel Gaily - Juontaja

Moderator | Host | Speaker | CEO

Amel Gaily, on tilannetajuinen ja dynaaminen juontaja. Amel, KTM ja VTM, on suomalainen maailmankansalainen. Opiskeltuaan Turun yliopistossa ja Hankenilla, hän aloitti työuransa ilmailualalla, ja on sen jälkeen työskennellyt pitkään yksityishenkilöiden sijoittamisen parissa, niin suuressa pankissa kuin sijoittajajärjestössä. Sijoittamisessa Amelia kiehtoo jatkuva mahdollisuus uuden oppimiseen. Viime vuodet hän on seurannut Suomen startup-kenttää erittäin tiiviisti. Lisäksi häntä kiinnostaa teknologia, politiikka, liikunta, yrittäjyys ja hyvien ruokien laittaminen mahdollisimman pienellä vaivalla.

Amelilla on pitkä kokemus puhumisesta ja esiintymisestä, niin suuremmilla kuin pienemmillä lavoilla. Asiakaspalautteiden mukaan Amelin vahvuuksia ovat viestinnän selkeys, rentous ja hyväntuulisuus. Äidinkielinään hän puhuu sekä suomea että englantia. Amel on kasvanut kuudessa eri maassa, ja jokaisesta kohteesta on tarttunut mukaan jotain kerrottavaa.

Keväällä 2022 Amel on myös julkaissut esikoisteoksensa Työn elämä – tulevaisuuden epätyypilliset työsuhteet, josaa käsitellään keikkatyötä ja sitä, kuinka tämä globaaliksi kasvanut ilmiö on uusi tapa tehdä töitä. Keikkatyö ei ole enää kapean väestön osan sivuharrastus vaan uusi normaali. Moni meistä siirtyy työelämässä siihen suuntaan, että emme enää tunnista itseämme työntekijä- tai yrittäjäsiiloista vaan koemme olevamme jotain tältä väliltä tai jotain aivan muuta.

Amel nauttii vapaa-ajalla erityisesti urheilusta, luonnossa liikkumisesta, ja perheen ja ystävien seurasta. Entisenä kilpaurheilijana Amelia motivoi urheilussa haasteet, kuten pyöräily kahdeksassa päivässä Helsingistä Pariisiin, tai alamäkiluisteluradan testaaminen.

Amelilta luonnistuvat tapahtumajuonnot, paneelikeskustelujen vetäminen, haastattelut ja online-tilaisuudet. Amelin tapa suhtautua muihin on avoin ja kannustava. Hän sopii sekä isoille lavoille, että pienempiin tilaisuuksiin. Ammattilaisena hän valmistautuu tilaisuuksiin hyvin, ja on aina valmis antamaan kaikkensa. Tilaisuuden niin vaatiessa, hän myös nauttii heittäytymisestä ja tilannekomiikasta.

Amel Gaily

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat