Perho_0855-2-1-1.jpg

Anna Perho - Juontaja

Valmentaja | Self made woman

Anna Perho on Suomen suosituimpia inspiraatiopuhujia, jonka missiona on väittää, viihdyttää ja valmentaa.

”Sisältökokemus yhdistettynä luonnevikaan olla koko ajan kaikesta jotain mieltä on koulinut minusta ammattipuhujan. Työni parhaita hetkiä on astua liveyleisön eteen ja antaa palaa.”

25 vuoden aikana Anna Perho on tuottanut ja kirjottanut sisältöjä – kolumneja, tv-ohjelmia, podcasteja, radion aamushowta, käsikirjoituksia, kirjoja, sisältömarkkinointia – kaikkiin mahdollisiin mediakanaviin.

Hän Työskentelee puhujana, kolumnistina (IS, HS, Anna-lehti) ja valmentajana. Vuodesta 2011 lähtien hän on työskennellyt myös yritysvalmentajana. Parhaillaan Anna vetää ~4000 ihmisen Anna Mennä!-yhteisöä, jossa hän valmentaa päivittäin livenä, etäyhteyden kautta. Hän on skarppi, ammattitaitoinen ja kameran kanssa luonteva, rautainen sisältöammattilainen. Hänellä on myös ratkaisukeskeisen valmentajan master-tason tutkinto.

”Liekityn muutoksista ja inhimillisestä kasvusta, jota valmentaessa pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä. Valmentajana ja puhujana tärkein tehtäväni onkin uskoa asiakkaan muutosmahdollisuuksiin enemmän kuin hän itse vielä uskaltaa. Työn hienoimpia hetkiä on, kun orastava toivo alkaa viedä ongelmilta vaikutusvaltaa.”

”En ole piirileikki-ihmisiä, joten puhujana harjoitan radikaalia empatiaa: otetaan vastuu, kohdataan tosiasiat tosiasioina – mutta hyväksyvin mielin. Ja hauskaa pitää olla, ei tätä elämää muuten kestä.”

Anna on ajankohtainen kirjallaan Suorat Sanat – Miten puhun asioista, joista mieluiten vaikenisin?

Katso myös Annan valmennukset:

Suorat sanat – paranna palautteella!

Idioottien ympäröimänä – työyhteisöjen erilaiset ihmistyypit

Anna Perho

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat