ANnaSorainenbanneri

Anna Sorainen - Juontaja

Juontaja

Anna Sorainen on Groundin perustaja, median, viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisarkea elänyt innostaja. Anna keskittyy viestinnän, markkinoinnin ja yritysyhteistyön strategiseen suunnitteluun ja liikkeenjohdon konsultointiin. Hän on toiminut Suomen johtavan viestinnän ammattilaisjärjestön ProCom ry:n puheenjohtajana 2008–2011. Anna on työskennellyt median parissa sekä viestinnän ja markkinoinnin kentällä lähes kaksikymmentä vuotta. Annan vahvuus on tilaisuuksien moderaattorina, vahva asiaosaaminen ja huolellinen taustatyö, luonnollinen ja aito tyyli, paneelien ja haastattelujen sujuva kuljetus sekä kielitaito.

 

Tutustu myös Annan suosittuun luentoon:

SORI – johtaja ja julkisuus kriisissä  – ohjeet mainekriisin ennakointiin ja kriisistä selviytymiseen.

Kokenut toimittaja ja viestinnän asiantuntija Anna Sorainen on tv-uransa jälkeen työskennellyt johtajien ja asiantuntijoiden apuna erityisesti vaativissa muutos- ja kriisitilanteissa.

Hän kuvaa johtajan kokemusta kriisin tai ison muutoksen hetkellä, tämä on luento johtamisesta, vastuullisuudesta ja viestinnästä. Nykyinen tunteilla käyvä julkisuus haastaa kriisitilanteessa aina koko organisaation, mutta erityisesti se haastaa johtajat. Jos tilanteisiin ei valmistauduta, kriisi on kompurointia. Kriisissä mitataan vastuullisuuden rinnalla näkemystä, viestintätaitoja ja tunneälyä, joten yhtälö on vaativa, Sorainen sanoo.

– Painotus tämän puheen tarinoissa on viestinnässä ja julkisuudessa. Meille kaikille syntyneet mielikuvat julkisista tilanteista ja tunnetuista johtajista saavat nyt rinnalleen johtajan näkemyksen kriisin käänteistä ja viestinnästä. Tulkitsemme ja analysoimme esimerkkejä omien taustojemme ja kokemustemme kautta.

Sorainen pohtii julkisuuden ilmiöitä, kuten tunteen ylivoimaa, journalismin haasteita kansan ja asiantuntijoiden vaikutusvallan äärellä, hierarkioiden horjumista ja vastuullisuuden vetovoimaa. Hän avaa julkisuuden todellisuutta, pelisääntöjä ja toimintatapoja kriisien ja isojen muutosten hetkillä – ja antaa välineitä analysoida ja kehittää sekä henkilökohtaista että organisaation viestintää.

Anna_Sorainen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Seminaarit | Yleisötilaisuudet