Belinda Gerdt

Belinda Gerdt - Juontaja

Juontaja | Asiakaskokemus | IT | Digitalisaatio

Belinda Gerdt (KTM) on yksi harvoista suomalaisnaisista, joka on luonut kansainvälistä huippu-uraa maailman arvokkaimmissa teknologiayhtiöissä. Hän on 15 vuoden ajan työssään kansainvälisten IT-yritysten näköalapaikoilla päässyt tarkastelemaan asiakaskohtaamisia eri toimialoilla.

Nykytyössään Philipsillä Hollannin pääkonttorissa hän vastaa globaalisti terveydenhuollon digitalisaatiota edistävistä ohjelmistoista. Hän on digitaalisen asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisen edelläkävijä ja palkittu tietokirjailija. Belinda vaikuttaa kotimaisissa ja kansainvälisissä teknologian ja markkinoinnin seminaareissa ja eri foorumeissa. Hän on kiistatta yksi kysytyimpiä ja arvostetuimpia puhujia asiakaskokemuksen ja yrityskulttuurin sekä liiketoiminnan kasvun teemoista.

Belinda sopii juontamaan erinomaisesti tapahtumia, joissa tarvitaan vahvaa näkemystä ja substanssia liiketoiminnan kasvun ja teknologioiden ymmärtämisestä. Belinda juontaa konferenssit ja yritystapahtumat sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Belindan vahvuuksia on myös moderointi ja hän vetää suurella mielenkiinnolla erilaiset fire side chatit ja perinteisemmät asiantuntijapaneelit.

Belinda Gerdt

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Katso myös seuraavat juontajat: