Elina-Aalto-Bannerikuva.jpg

Elina Aalto - Juontaja

Näyttelijä, Valmentaja

Elina Aalto on näyttelijä, valmentaja, puhuja ja juontaja. Hän on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi 2009 ja näytellyt useissa produktioissa mm. Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa. Hän toimii myös ääninäyttelijänä ja käsikirjoittajana.

Elina on säkenöivä ja mukaansatempaava puhuja. Hän puhuu aiheista, joiden kanssa työskentelee näyttelijänä päivittäin: esiintymisestä, vuorovaikutuksesta, improvisaatiosta ja äänenkäytöstä. Elina liputtaa persoonallisuuden ja aitouden puolesta – oli kysymys sitten hissipuheen esittämisestä tai asiakaskohtaamisesta.

Elina Aalto on valmentanut eri yrityksiä ja yliopistoja reilusti yli kymmenen vuoden ajan ja saanut paljon kiitosta vahvasta asiantuntijuudestaan ja energiastaan, joka tempaa mukaansa ujonkin osallistujan. Aalto uskoo oppimisen tapahtuvan tekemisen kautta, joten hänen valmennuksensa nojaavat powerpointtien sijasta aktiiviseen harjoitteluun ja keskusteluun. Elina hyödyntää näyttelijätaustaansa workshopeissaan – osallistujille on luvassa tiukan asian ohessa heittäytymistä ja naurunremakkaa.

Elinalta luonnistuvat myös tapahtumien juonnot. Hänelle on tärkeää saada tilaisuudesta asiakkaan näköinen ja hän kirjoittaa aina juontonsa itse.

Elina Aalto

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat