Elina-Koivumäki-Bannerikuva.jpg

Elina Koivumäki - Juontaja

Juristiyrittäjä & Sijoittaja

Suomen Asianajajaliitto on tituleerannut Elina Koivumäen ”juristien somekuningattareksi”, hän on ravistellut konservatiivisena pidettyä juristialaa näkyvällä toiminnallaan. Elinan missio lakialalla on tehdä juridiikkaa ja juristeja helpommin lähestyttäviksi ja ymmärrettävämmiksi, sekä kasvattaa juristien halua ja osaamista esiintyä julkisesti.

Elina Koivumäki työskenteli asianajoalalla liikejuridiikan parissa vuodesta 2000 vuoden 2016 syksyyn, kunnes teki suuren muutoksen, irtisanoutui ja luopui 14-vuotisesta osakkuudesta yhdessä Suomen suurimmista asianajotoimistoista (Eversheds Sutherland) sekä perusti oman Lexperience-yhtiönsä. Samaan aikaan Elina alkoi laajentaa tekemistään markkinointi-, tietosuoja- ja IPR-juridiikasta mm. asiakaskokemuksen ja henkilöbrändäyksen sekä mentoroinnin aloille.

Laulava lakinainen -lempinimellä tunnettu Elina saa poikkeuksetta tapahtumaosallistujat innostumaan valoisalla ja vauhdikkaalla otteellaan. Hän tekee huolella juontojen taustatyöt ja omaksuu vaivatta paikan päällä esiintyjien puheenvuorot, jolloin Q&A -osiot sujuvat luontevasti ja tuottaen vielä kiinnostavaa lisäinfoa kuulijoille.

Tärkeintä juontajan työssä Elinan mielestä on saada osallistujat, tilaaja sekä esiintyjät tuntemaan olonsa rennoiksi ja luottavaisiksi siitä, että asiat sujuvat 100 %:sti eikä yllättävätkään tilanteet saa juontajaa hermostumaan. Satojen lava-, TV- ja radioesiintymisten kokemus on luonut Elinalle kyvyn selvitä erikoisistakin tilanteista!

Elinan henkilöbrändiin esiintymisissä kuuluu näyttävät, tyylikkäät asukokonaisuudet, mitkä omalta osaltaan nostavat tapahtuman tunnelmaa ja yleisön kiinnostusta.

Elina juontaa yritystapahtumia (myös iltajuhlia), seminaareja, kongresseja sekä gaaloja. Elinan 20-vuotinen juristinura on luonut laaja-alaisen pohjan ymmärtää Suomen yhteiskuntaa, liike-elämää ja sen toimijoita, jolloin yritystapahtumien juontaminen ja eri toimialoista keskustelu ei tuota tälle sanavalmiille naiselle ongelmaa!

Tietokirjailijana teossarjastaan Markkinointijuridiikka palkittu Elina on päivätyönsä rinnalla osakkaana mm. Kyrö Distillery Companyssä, Tapahtumahotelli Huone -konsernissa, Klever Oy:ssä sekä Taiga Chocolate Oy:ssä ja advisory board -jäsenenä Suomen suurimmassa yksityisessä päiväkotiketjussa Touhulassa.

Elinan stereotyyppisestä juristista poikkeava esiintymistapansa sekä tilaajan ja osallistujat huolella huomioon ottava valmistautumisensa on saanut vankan kannattajakunnan Suomen businessmaailmassa, ja mm. Sanoma kutsui hänet vetämään Suplaan omaa ”Juridiikkaa arkikielellä” -podcast-sarjaa.

Vapaa-ajallaan Elina rakastaa laulamisen lisäksi järjestää itse mitä erilaisempia tapahtumia, sekä ystävilleen että business-tutuilleen. Kuten Elinan yhtiölle rekisteröity tavaramerkki sanoo: It’s all about people!®

Elina Koivumäki

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat