Emma-Kimiläinen-Banneri.jpg

Emma Kimiläinen - Juontaja

Autourheilija | Yrittäjä

Emma Kimiläinen on autourheilija, joka aloitti ajamisen 3-vuotiaana. Emma on myös kokenut esiintyjä kameran edessä ja on urheilu-uransa aikana oppinut luontevaksi niin haastatteluissa kuin mainoskuvauksissa. Emma on myös yrittäjä ja äiti.

Emma on uransa aikana toiminut juontajan ja asiantuntijan rooleissa eri TV-ohjelmissa ja on tehnyt 5 vuoden ajan valtakunnallista radiota (vuoden Radio Novan liikenneohjelmassa ja viimeiset 4 vuotta Radio Suomipopin Menopaluu -ohjelmassa). Emma on tehnyt radiolähetyksiä yksin, kaksin ja kolmin, eli tekniikan lisäksi yksin puhuminen näkymättömälle yleisölle kuten myös prompterista juontaminen, suoraan kameralle ulkomuistista tai korvanapin avustuksella juontaminen sekä luonteva puhuminen on hänelle täysin tuttua. Hän on tullut tunnetuksi myös MTV Sportin F1-kommentaattorina ja on juontanut urheiluun ja autoiluun liittyviä ohjelmia sekä tapahtumia ja on Liikenneturvan ennakoivan ajon kouluttaja.

Juontamisen lisäksi Emma Kimiläinen on inspiroiva puhuja. Hänen suosituin luento ”Tulta päin” on elämäntarina ennakkoluuloista ja niiden kääntämisestä voitoksi, tiimityöskentelystä autourheilun näkökulmasta (neljä pääpointtia: tunne ihmiset joiden kanssa työskentelet, osallista heitä, kehu/arvosta ja tee itse aina hieman enemmän), onnellisuudesta ja henkisestä tasapainosta (menestyäkseen on ensin oltava onnellinen, ei päinvastoin), ajan- ja stressinhallinnasta käytännön vinkein, jotka pitävät sisällään urheilussa käytettäviä harjoitteita, joilla voi päästä epäonnistumisen pelosta ja jännityksestä eroon, ja jotka vähentävät stressiä ja auttavat keskittymään.

Emman tarinan pääpointti on se, että vaikka kuinka tulisi lunta tupaan, muuta vaihtoehtoa ei ole kuin yrittää uudestaan.

Emma Kimiläinen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat