Harri Moisio

Harri Moisio - Juontaja

Juontaja

Olen Harri Moisio, koko aikuisikäni sähköisen median palveluksessa ollut radiojuontaja. Ensimmäinen radioesiintymiseni oli vuonna 1990 Salossa, jonne oli edellisenä vuonna perustettu ajan hengen mukaisesti kaupallinen paikallisradio. Sittemmin olen radiotöitä tehnyt Turussa Auran Aalloilla ja vuodesta 2006 lähtien Helsingissä, jossa asemapaikkani on ollut Radio Rock ja sen aamuohjelma Korporaatio.

Koulutukseltani olen valtiotieteiden ylioppilas, pääaineenani taloustiede. Pitkä on ollut opintieni, sillä Turun yliopiston kirjoille pääsin jo 1993. Rehellisyyden nimissä on todettava, että valmistumiseni ei ole näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa ajankohtaista, sillä jo vuosia sitten olen tippunut ns. passiivirekisteriin. Tavoitteekseni olen kuitenkin asettanut, että olisin maisteri viimeistään vuonna 2033, jolloin täytän 60 vuotta. Siinä iässä lienee oikeutettua jo aikuistua.

Olen tehnyt pieniä loikkia myös television puolelle ja erikoisin aluevaltaukseni näköradiossa on ”analyysisedän” rooli. Tämä tarkoittaa sitä, että kerran viikossa arvioin oman tyttäreni ikäisten nuorten aikuisten menoa Temptation Island-realityssä. Ylpeänä kannan minulle räätälöityä analyytikon viittaa, joka toki on hieman erilainen kuin joillakin kurssikavereillani, jotka ovat päätyneet rahoitus- ja vakuutusaloille analyytikoiksi. Heidän viittansa on tumma puku, minun huppari. Mitenkään vastenmielistä minulle ei kuitenkaan puvun käyttö ole. Uskoakseni osaan pukeutua tilanteen ja tilaisuuden vaatimalla tavalla.

Viime vuosina olen toimittanut myös koko joukon podcast-sarjoja. Näitä ovat mm. Miehet, jotka muistavat (Supla), Katiska (Supla), ONECast (Telia), Pitääkö tästäkin puhua (Amnesty) ja Nupissa (Neste).

Erilaisten tilaisuuksien juontotehtäviäkin olen vuosien aikana tehnyt. Skaala on tältä osin varsin laaja: kirjamessuista firmojen pikkujouluihin ja työhyvinvointiseminaarista rock-festareille. Vierasta minulle ei ole paneelikeskustelun moderointikaan.

Harrastan moottoripyöräilyä ja lukemista. Olen tietoinen, että minun pitäisi harrastaa myös liikuntaa enemmän.

Harri Moisio

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat