fbpx
Henri Kemppainen Juontaja Banneri

Henri Kemppainen

Taikuri-illusionisti

Henri Kemppainen on Suomen Taikuriksi 2019 ja vuoden parhaaksi esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016 palkittu kansainvälinen taikuri, illusionisti, viihdyttäjä ja juontaja Suomen huipulta. Henri on saanut oppia alansa huipuilta Las Vegasissa ja kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti. Henri on myös tähtenä kansainvälisessä tv-sarjassa Magic in Lapland, joka sai ensi-iltansa Suomessa toukokuussa 2019.

Juontaja & taikuri

Tilaa tapahtumaasi ammattitaitoinen ja hauska juontaja tai seremoniamestari! Henri Kemppainen pitää vieraasi mukana illan kulussa ja kertoo tärkeän informaation selkeästi. Juontaja-taikuri -yhdistelmän suurin hyöty on näyttävien ja hauskojen taika-ohjelmanumeroiden limittyminen juontoihin.

Referenssi: ”Teknisen Kaupan Liiton 100-vuotisgaala järjestettiin 30.8.2018 ravintola Pörssin linnanpihalla ja juhlasalissa. Vaikka halusimme pitää tilaisuuden arvokkaana, toivoimme siihen kuitenkin rentoutta ja hyvää fiilistä. Henri toimi koko tapahtuman seremoniamestarina, tehden myös lähi- ja lavataikuutta. Ilta onnistui erinomaisesti ja monet vieraat jälkeenpäinkin miettivät, josko Henri oikeasti luki ihmisten ajatuksia. Suosittelen Henriä lämpimästi.” – Markku Uitto / Toimitusjohtaja / Teknisen Kaupan Liitto

Henri Kemppainen Juontaja Profiili

Henri Kemppainen

Taikuri-illusionisti

    Lähetä kysely:

    Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Aiheet:

    Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat