Inna-Pirjetta Lahti Banneri

Inna-Pirjetta Lahti - Juontaja

Head of Inspiration | Onnistuja | Innostaja

Sädehtivä Inna-Pirjetta Lahti on kasvuyritys PING Helsingin perustaja, energinen ja innostava onnistuja, joka haluaa oppia epäonnistumisista
Hän on strategisen vaikuttajamarkkinoinnin dynamo, PING Helsingin toimitusjohtaja, merkityksellisten kohtaamisten luoja ja kolmen kouluikäisen pojan äiti.

Juontajana Inna-Pirjetta Lahti on välitön, aito ja inspiroiva. Moderaattorina Inna-Pirjetta toimii erinomaisesti markkinointiin, viestintään ja matkailuun liittyvissä ammattilaistapahtumissa. Paneelikeskustelujen vetäjänä hän tuo mukanaan rautaisen annoksen osaamista mondernista markkinoinnista antaen kuitenkin tilaa panelisteille ja huomioiden kunkin osallistujan yksilönä. Yritystilaisuuksien juontajana hän myös valmentaa isännät onnistuneiden kohtaamisten saloihin ja rautaisena tapahtumien ammattilaisena tuo osaamisensa mukanaan.

Vaikuttajamarkkinoinnin aiheissa Inna-Pirjetta Lahti tuo esille inhimillisen markkinnoinnin voiman ja uuden median ilmiöt konkreettisin käytännön esimerkein. Kymmenet tulokselliset vaikuttajayhteistyöt toteuttanut asiantuntija yhdistää myös moderaattorina teorian, tutkimustiedon ja tosielämän toteutuneet tulokset.

”Kohtaa ihminen – älä asiakasta!” -Inna-Pirjetta Lahti

Koulutukseltaan Inna-Pirjetta Lahti on valtiotieteiden maisteri. Hänen perustamansa PING Helsinki on tuloksellisen vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija, jossa uskotaan että merkitykselliset kohtaamiset niin digtitaalisesti kuin livenä tuovat tulosta vain silloin, kun ne perustuvat vahvaan strategiseen viitekehykseen.

PING Helsinki on vastuullisen vaikuttamisen ja PING Ethics -koodiston luoja ja edustaa suomalaisia somevaikuttajia Mediapoolin Sisältöryhmässä. Yrityksen kehittämä tapahtumakonsepti PING Festival kasvoi kolmessa vuodessa Pohjois-Euroopan merkittävimmäksi vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatapahtumaksi tuoden yhteen satoja vaikuttajia sekä markkinointipäättäjiä.

Inna-Pirjetta Lahti Profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Moderointi | Seminaarit | Yritysjuhlat