Ira Hammermann

Ira Hammermann - Juontaja

Toimittaja-juontaja

Ira Hammermann on toiminut erilaisissa juontotehtävissä jo yli 25 vuoden ajan. Hän on luotsannut tv:n suoria ja nauhoitettuja viihde- ja keskusteluohjelmia (viimeksi Toivomus- keskusteluohjelmasarjassa Yle Teema& Fem-kanavalla vuodesta 2018 ja Yle Tv 1:ssä vuodesta 2021, sekä moderoinut lukuisia kongresseja, seminaareja ja muita yritystilaisuuksia. Hyvän kielitaitonsa ansiosta hän on ollut kysytty juontaja, moderoija ja paneelikeskustelujen vetäjä useissa kansainvälisissä kongresseissa ym. tapahtumissa. Ira Hammermann on täysin kaksikielinen ja puhuu lisäksi sujuvasti englantia sekä auttavasti ranskaa.

Ira Hammermann on huolellisesti asioihin perehtyvä ammattilainen, johon voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Hänellä on erittäin laaja yleissivistys ja hän on nopea oppimaan uutta, olipa kyseessä sitten IT-teknologia, lääketiede, ilmastokysymykset, politiikka, urheilu, hyvinvointi tai taide.

Ira omaa vahvan kyvyn hahmottaa suuriakin asiakokonaisuuksia ja hän on taitava reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Luonteeltaan hän on avoin, iloinen ja innostava.

Ira Hammermannin kanssa yhteistyötä tehneet tahot kiittävät häntä ennen kaikkea siitä, ettei hänen puolestaan tarvitse koskaan jännittää. Hän on luottopelaaja, joka omaksuu tilaajayrityksen arvomaailman nopeasti ja jonka kanssa on aina ilo työskennellä.

Ira Hammermann

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat