Janna Salokangas

Janna Salokangas - Juontaja

Yrittäjä, | Juontaja | Puhuja

Janna Salokangas huokuu energiaa. Tämä valovoimainen, raikas kansainvälinen toimija omaa loistavat moderoijan, kuuntelijan sekä keskustelun ohjaajan taidot.

Janna on yrittäjä sekä esimerkki nuoruuden ennakkoluulottomuudesta. Hän on järjestänyt ja emännöinyt omia A-luokan tapahtumia ympäri maailman tuoden oikeat ihmiset yhteen, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Sosiaalisissa tilanteissa, kumppanien verkostojen verkottamisessa hän onkin elementissään.

Laaja kokemus suuremmissa kansainvälisissä produktioissa sekä tapahtumissa takaa Jannan dynaamisen ja sanavalmiin esiintymisen tilanteessa kuin tilanteessa.

Janna soveltuukin hyvin juontamaan sekä moderoimaan live- tai virtuaalitapahtumia, paneelikeskusteluita, fireside chatteja sekä yrityskeskusteluja. Monipuolinen tausta tapahtumien luojana sekä käsikirjoittajana takaa, että kaikki langat pysyvät käsissä tapahtuman rytmissä -aina energisestä aloituksesta, pysäyttävään lopetukseen.

Suuret ajankohtaiset kysymykset; tulevaisuus, oppiminen sekä yrittäjyys ovat Jannaa erityisen kiinnostavia aiheita.

Ihmisläheisenä hän uskoo, että aito yhteys ihmisten välillä on muutoksen voima. Jannan missio on levittää tietoisuutta tärkeistä aiheista tapahtuma ja kohtaaminen kerrallaan omaa laajaa verkostoaan hyödyntäen.

Janna on perustanut kansainvälisen aktivaatio ja tapahtumatoimiston Suomessa. Monipuolisesti verkostoituneena yrittäjänä hän on luonut oman toiminta-alustan ja työskentelee myös kansainvälisten hankkeiden parissa, joista mainittakoon Awareness Lounge. Se on nykyaikainen, universaali tietoisuuden tapahtumatila, joka kokoaa vaikuttajat yhteen aivan uudella tavalla.

Tausta Formula 1 -maailmassa sekä opiskelut ja työt ulkomailla tekevät hänen lähestymistavastaan sekä tarinastaan mielenkiintoisen.

Janna on myös työskennellyt useiden hyväntekeväisyyshankkeiden parissa, sekä järjestänyt omia hyväntekeväisyys kampanjoita ja tapahtumia.

Empaattinen ja luonnollinen Janna Salokangas on valloittava esiintyjä, jonka läsnäolo sekä herkkyys takaavat aina kiinnostavan ja mieleenpainuvan vuoropuhelun.

Janna Salokangas

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat