Jarno Laasala

Jarno Laasala - Juontaja

Luova johtaja

Hyväsydäminen Jarno on kokenut median moniammattilainen ja hänellä on kokemusta isoista livejuonnoista Posse-ohjelman kautta. Iso yleisö tuntee hänet parhaiten yhtenä uraauurtavan Duudsonit-ryhmän jäsenenä ja ohjelmasarjan luojana. Heittäytymiskykynsä kautta Jarno sopii juontamaan monenlaisia tapahtumia. Jarnon sydäntä lähellä olevat asiat ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, lapset/nuoret, mielenterveys, mielenhallinta ja jaksamisen teemat. Erityisesti näihin liittyviä tapahtumia ja tilaisuuksia Jarno mielellään juontaa ja moderoi. Tutustu myös Jarnon puheisiin täältä.

TV-viihteen parissa Jarno Laasala on ohjannut, kuvannut, leikannut ja työskennellyt toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Hän on kuvannut ja ohjannut Duudsonit-televisio-ohjelmat. Vuonna 2018 Jarno palkittiin vuoden parhaasta vlogista Tubeconissa. Herkkä ja tunteellinen mies on nähnyt viihdemaailman alusta loppuun, Hollywoodia myöten.

Jarno on tuotantoyhtiö Rabbit Filmsin perustaja ja edelleen yhtiön merkittävä osakas. Rabbit Films on luonut useita formaatteja, kuten esimerkiksi viikonlopun iso viihdeohjelma Posse, ja suosittu Atlantin yli -formaatti ovat tuotantoyhtiön itsensä kehittämä.

Jarno Laasalan haastattelu Apu-lehdessä (2022).

 

Jarno Laasala

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Katso myös seuraavat juontajat: