Jenni Alexandrova

Jenni Alexandrova - Juontaja

Juontaja

Jenni Alexandrova on yksi suomen suosituimmista Radio- ja televisiojuontajista. Valovoimainen ja sanavalmis Jenni Alexandrova juontaa onnistuneesti niin suuret gaalat, kuin erilaiset yritystilaisuudet. Hän luo tapahtumiin toivotun tunnelman -olipa kyseessä tiimihenkeä nostattava tilaisuus tai asiantuntijaseminaari. Jenni onnistuu pitämään yleisön mielenkiinnon yllä aina tapahtuman alusta loppuun asti.

Jenni on tullut tutuksi Radio Rockin Aamushowsta, sittemmin Radio Aallon taajuuksilta ja nykyisin Jenniä kuullaan MeNaiset radion iltapäiväshowssa. Televisiossa hän on juontanut mm. Ohjelmia Kuninkaalliset häät ja The Voice of Finland. Juontajana Jenni on tilannetajuinen, läsnäoleva ja saa haastateltavat vieraansa rentoutumaan ja antamaan parastaan.

Jenni tuo juontajana tapahtumaan mukanaan hyvää energiaa sekä laadusta tinkimätöntä ammattitaitoa. Monipuolisen juontaja sekä tuottaja taustansa ansiosta hän löytää tapahtuman teemasta olennaisimmat asiat ja näkökulmat, syventää puhujien antia kysymyksillään ja pitää yleisön otteessaan.

Jenni Alexandrova

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat