Jenni Kivessilta

Jenni Kivessilta - Juontaja

Toimittaja | Uutisankkuri | Tuottaja | Käsikirjoittaja

Jenni Kivessilta on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotetuimmista naisäänistä. Jennin ääni on tullut tutuksi suomalaisille valtakunnallisilta radiotaajuuksilta, sillä hän on työskennellyt radiossa yli 15 vuoden ajan esimerkiksi Radio Novassa ja Iskelmässä. Iloinen Jenni on tuttu kasvo monelle myös televisiosta. Jenni on herätellyt suomalaisia vuosien ajan uusiin aamuihin Maikkarin Huomenta Suomi -ohjelmassa uutisankkurina.

Jenni on myös kokenut podcast-ammattilainen. Hänen ääntään voi kuulla suosituissa podcasteissa kuten Puhutaan koiraa, Ammattina rikos ja Sinivalkoinen islam. Lisäksi Jenni tuottaa lukuisia muita menestyneitä podcasteja ja käsikirjoittaa ja konseptoi niitä yrityksille. Jenni oli tänä vuonna myös ehdolla Vuoden Podcastaajaksi ja Vuoden Podcastiksi Audioland Awardseissa.

Jenni on kokenut live-esiintyjä ja monipuolinen media-alan ammattilainen, joka energisyydellään ja positiivisuudellaan valloittaa niin isoilla esiintymislavoilla kuin studioissa ja intiimeissä tilaisuuksissa. Jenniltä sujuvat ammattitaidolla erilaiset lähetykset ja kameran edessä työskentelyt, juontotehtävät ja tapahtumat, esiintymiskoulutukset ja moderoinnit. Jenniä voi sosiaalisen ja innostuvan luonteensa, asenteensa ja asioihin paneutumisen vuoksi suositella hyvin erilaisiin tilaisuuksiin ja tehtäviin. Jennin ammattitaito ja periksiantamattomuus takaavat toimeksiannon sujumisen takuuvarmasti asiakkaan toivomalla tavalla.

Lue Jenni x Uutishuone -sisältökonseptista tapahtumiinne! 

Jennin juonnoista sanottua:

”Jenni on harvinaislaatuinen juontaja ja toimittaja läsnäolollaan. Jennin vetämässä Talk show´ssa vallitsi harras tunnelma, yleisö istui hipihiljaa kuunnellen jokaisen henkäyksenkin. Jenni ottaa upeasti huomioon niin haastateltavan kuin yleisönkin.”

”Meillä ei ollut kokemusta ennen tätä tilaisuutta webinaareista. Oli hienoa päästä tekemään ammattilaisen kanssa ja opissa. Iso kiitos yhteistyöstä ja asiakkailta tilaisuudesta saadusta huikeasta palautteesta.”

 ”Jenni on kyllä kova ammattilainen, veti tilaisuuden niin upeasti läpi.”

 ”Näkee todella, että Jennillä on kokemusta TV-lähetyksistä ja sitä kautta varmuus loistaa kameran edessä!!”

”Jenni on hämmästyttävällä tavalla läsnä niin yleisölle kuin haastateltavan kanssa. ”

 ”Jennin houstaama tilaisuus onnistui yli odotusten. Suuri kiitos Jennin tavasta ottaa kaikki asiat ja ihmiset huomioon.”

Lue Jennin artikkeli onnistuneista digitapahtumista!

 

Jenni Kivessilta

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat