Jenni Kivessilta

Jenni Kivessilta - Juontaja

Toimittaja | Uutisankkuri | Tuottaja | Käsikirjoittaja

Tapahtumien kysytty moderaattori Jenni Kivessilta on yksi Suomen tunnetuimmista ja luotetuimmista naisäänistä. Jennin ääni on tullut tutuksi suomalaisille valtakunnallisilta radiotaajuuksilta, sillä hän on työskennellyt radiossa yli 15 vuoden ajan esimerkiksi Radio Novassa ja Iskelmässä. Iloinen Jenni on tuttu kasvo monelle myös televisiosta. Jenni on herätellyt suomalaisia vuosien ajan uusiin aamuihin Maikkarin Huomenta Suomi -ohjelmassa uutisankkurina.

Jenni on kokenut live-esiintyjä ja monipuolinen media-alan ammattilainen, joka energisyydellään ja positiivisuudellaan valloittaa niin isoilla esiintymislavoilla kuin studioissa ja intiimeissä tilaisuuksissa. Jenniltä sujuvat ammattitaidolla erilaiset lähetykset ja kameran edessä työskentelyt, juontotehtävät ja tapahtumat, esiintymiskoulutukset ja moderoinnit. Jenni sopii erinomaisesti moderoimaan tilaisuuksia ja paneelikeskusteluja, joissa syvennytään ajankohtaisiin teemoihin.

Jennin vahva ammattitaito ja monipuolinen kokemus erilaisista tuotannoista näkyy kaikessa Jennin tekemisessä myös juonto- ja moderointikeikoilla. Jenni pystyy ammattitaitonsa ansiosta antamaan panostaan vahvasti tapahtuman käsikirjoitukseen, ja pitää palikat kasassa sekä tapahtuman aikataulussa. Jennin ammattitaito ja periksiantamattomuus takaavat toimeksiannon sujumisen takuuvarmasti asiakkaan toivomalla tavalla.

Jenni on myös kokenut podcast-ammattilainen. Hänen ääntään voi kuulla suosituissa podcasteissa kuten Puhutaan koiraa, Ammattina rikos ja Sinivalkoinen islam. Lisäksi Jenni tuottaa lukuisia muita menestyneitä podcasteja ja käsikirjoittaa ja konseptoi niitä yrityksille. Jenni on ollut ehdolla Vuoden Podcastaajaksi ja Vuoden Podcastiksi Audioland Awardseissa.

Lue Jenni x Uutishuone -sisältökonseptista tapahtumiinne! 

Referenssit:

”Erittäin luonteva ja miellyttävä esiintyjä, hyvä ääni, energia ja preesens. Kiitos Jenni, olit huippu!” –Fortum

Lue Jennin artikkeli onnistuneista digitapahtumista!

 

Jenni Kivessilta

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat