Jenni Kivessilta

Jenni Kivessilta - Juontaja

Toimittaja | Uutisankkuri | Tuottaja | Käsikirjoittaja

Jenni Kivessilta on Suomen tunnetuimpia naisääniä. Jenni on tullut tutuksi suomalaisille radiotaajuuksilta, sillä hänen ääntään on voinut kuulla yli 15 vuoden ajan esimerkiksi Radio Novassa ja Radio Iskelmässä. Jenni on käsikirjoittanut, juontanut ja tuottanut erilaisia lähetyksiä, tuotantoja ja ohjelmia niin televisiossa, radiossa kuin tapahtumissakin. Ja onpa iloinen ja positiivinen Jenni tuttu myös Maikkarin aamutelevisiosta uutisankkurin pallilta.

Jenni on kokenut live-esiintyjä ja median moniottelija, jonka energia valloittaa sekä pienillä että isoilla esiintymislavoilla. Jenniltä sujuvat ammattitaidolla niin kameran edessä työskentely, erilaiset juontotehtävät, esiintymiskoulutukset, moderoinnit kuin tapahtumien tuottamisetkin. Jenni myös juontaa, tuottaa, käsikirjoittaa ja konseptoi podcasteja; hän on ehdolla Vuoden Podcastiksi että Vuoden Podcastaajaksi Puhutaan koiraa -podcastillaan Audioland Awardseissa 2022.

Jenniä voi sosiaalisen ja innostuvan luonteensa, vankan ja rivakan asenteensa ja asioihin paneutumisen vuoksi suositella hyvin erilaisiin tilaisuuksiin ja tehtäviin. Jennin ammattitaito ja periksiantamattomuus takaavat toimeksiantojen sujumisen takuuvarmasti asiakkaan toivomalla tavalla. Jenni on toiminut erilaisissa rooleissa lähetyksissä, ohjelmissa ja tapahtumissa, joten kokonaisuuksien hahmottaminen ja narujen pitäminen käsissä hoituvat luontevasti ja varmasti.

Lue Jenni x Uutishuone -sisältökonseptista tapahtumiinne! 

Jennin juonnoista sanottua:

”Jenni on harvinaislaatuinen juontaja ja toimittaja läsnäolollaan. Jennin vetämässä Talk show´ssa vallitsi harras tunnelma, yleisö istui hipihiljaa kuunnellen jokaisen henkäyksenkin. Jenni ottaa upeasti huomioon niin haastateltavan kuin yleisönkin.”

”Meillä ei ollut kokemusta ennen tätä tilaisuutta webinaareista. Oli hienoa päästä tekemään ammattilaisen kanssa ja opissa. Iso kiitos yhteistyöstä ja asiakkailta tilaisuudesta saadusta huikeasta palautteesta.”

 ”Jenni on kyllä kova ammattilainen, veti tilaisuuden niin upeasti läpi.”

 ”Näkee todella, että Jennillä on kokemusta TV-lähetyksistä ja sitä kautta varmuus loistaa kameran edessä!!”

”Jenni on hämmästyttävällä tavalla läsnä niin yleisölle kuin haastateltavan kanssa. ”

 ”Jennin houstaama tilaisuus onnistui yli odotusten. Suuri kiitos Jennin tavasta ottaa kaikki asiat ja ihmiset huomioon.”

Lue Jennin artikkeli onnistuneista digitapahtumista!

 

Jenni Kivessilta

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat