Jenni Kivessilta

Jenni x Uutishuone - Juontaja

Jenni x Uutishuone

Kaipaatko tapahtumaasi jotain aivan uutta, yllättävää ja osallistujan otteessaan pitävää? Onko yrityksellänne tärkeää tiedotettavaa tai lanseerattavaa, jonka haluatte tuoda julki mielenkiintoisella ja laadukkaalla tavalla? Ratkaisu tähän on aivan uudenlainen tapahtumakonsepti Jenni x Uutishuone. Se soveltuu omaksi itsenäiseksi tapahtumaksi, osaksi toisia tapahtumia, tiedotustilaisuuksiin tai esimerkiksi osaksi sisäistä viestintää. Jenni x Uutishuone räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Vain mielikuvitus on rajana tässä uuden ajan tapahtumakonseptissa.

Tunnettu radioääni, televisiosta ja radiosta tuttu uutisankkuri, median monitaituri Jenni Kivessilta tuo Uutishuoneen ja kiinnostavan sisällön jokaisen saataville. Jenni x Uutishuone -tapahtumakonsepti on keino järjestää esimerkiksi tiedotustilaisuudet, pressitapahtumat tai uusien tuotteiden lanseeraukset täysin uudella tavalla. Jennin vahva kokemus radion ja television tekemisestä, juontamisesta ja käsikirjoittamisesta takaavat tapahtuman toteuttamisen laadukkaasti ja tärkeän sisällön julkistamisen mielenkiintoisesti. Upea studio, vahva käsikirjoitus, uutishuonemainen ja räätälöity visuaalinen ilme sekä Jenni juontajana pitävät osallistujat takuuvarmasti otteessaan ja tapahtuma saa sille kuuluvan huomion.

Jenni x Uutishuone toimii niin itsenäisenä tapahtumakonseptina kuin osana muita tapahtumia. Se voidaan toteuttaa livenä tai toimittaa valmiina tallenteena käytettäväksi myöhempänä ajankohtana esimerkiksi somessa, sisäisessä infossa tai intrassa. Konsepti soveltuu erinomaisesti myös tapahtumasarjaksi esimerkiksi kvartaaleittain toteutettaviin tilaisuuksiin. Tämä tapahtumakonsepti mahdollistaa tärkeiden tietojen ja sisältöjen julkistamisen uudenlaisella ja kiehtovalla tavalla.

Jenni x Uutishuone -tapahtumakonsepti toimii keveimmillään ylimääräisenä uutislähetyksenä, jossa kerrotaan tärkeät uutiset ja tapahtumat lyhyiden asiantuntijakommenttien kera. Ylimääräistä uutislähetystä laajempi kokonaisuus on pressi, jossa uutislähetyksen ja lyhyiden asiantuntijakommenttien lisäksi voidaan kuulla laajempia puheenvuoroja ja esityksiä. Pressi soveltuu nimensä mukaisesti esimerkiksi tiedotustilaisuuden tai tuotelanseerauksen tapahtumakonseptiksi. Uutishuone on puolestaan laajin tapa toteuttaa Jenni x Uutishuone -formaatti. Se on itsenäinen tapahtuma, jossa kuullaan tärkeät uutiset, kerrotaan ajankohtaiset tapahtumat, lanseeraukset ja tulevaisuuden näkymät. Uutisten ja tapahtumien, asiantuntijakommenttien ja lyhyiden puheenvuorojen lisäksi Uutishuoneessa voidaan syventyä pidempiin haastatteluihin talk show -henkeen. Mukaan voidaan kutsua myös inspiraatio- ja keynote-puhujia sekä viihteellisempiä esiintyjiä. Valitsitpa minkä tahansa tavan toteuttaa tapahtuman, Jenni x Uutishuone -konseptilla saat uudenlaisen, mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan toteutuksen.

Vinkkimme Jenni x Uutishuone -konseptin käyttöön:

*  Ylimääräinen uutislähetys, pressi ja uutishuone ovat uudenlaisia tapoja viestiä yrityksen tärkeistä asioista.
*  Yllätä yleisö televisiosta ja radiosta tutun Jenni Kivessillan pirteällä ja ammattitaitoisella esityksellä.
*  Etäaikoina tiedotustilaisuuksia ja tapahtumia järjestetään runsaasti verkossa ja uusi konsepti on virkistävä lisä myös digitapahtumiin.
* Avaimet käteen -paketti. Saat upean tapahtuman uudella formaatilla ja hyvällä käsikirjoituksella.
* Olipa kyse uuden tuotteen lanseerauksesta, henkilökunnan virkistyspäivästä tai vaikkapa medialle järjestettävästä pressitilaisuudesta, tämä konsepti tuo tärkeät asiat esiin kiinnostavasti ja koukuttavasti.
* Lähetys toimii hyvin myös ennakkoon nauhoitettuna versiona ja etäyhteyksin mukaan on mahdollista ottaa ihmisiä sijainnista riippumatta, vaikka toiselta puolelta maailmaa.

Jenni Kivessilta

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Katso myös seuraavat juontajat: