Johannes Malkamäki

Johannes Malkamäki - Juontaja

Juontaja |Molekyylibiologi & Tiedeintoilija

Johannes Malkamäki juontaa tilaisuuksia suomeksi ja englanniksi. Juontajana hän yhdistää kahta vahvuusaluettaan: tieteellistä koulutustaustaansa ja vahvaa esiintymistaitoaan. Johanneksella on yli kymmenen vuoden ja monien satojen esiintymisten kokemus yritysmaailmassa.
Juontajana Johanneksen tavoitteena on yhdistää uskottavuus ja rentous. Hän pureutuu tapahtuman luonteeseen ja välittää sen viestin vakuuttavasti ja viihdyttävästi. Johannes pyrkii luomaan turvallisen ja vuorovaikutteisen ilmapiirin tapahtumaan ja näin taata kaikille osallistujille mahdollisimman
onnistuneen tapahtumakokemuksen. Johannes juontaa tilaisuuksia paljon englanniksi; hän puhuu englantia natiivia vastaavalla tasolla käytyään nuorempana englantilaista koulua Keniassa.

“Olit äärimmäisen ammattitaitoinen, positiivinen ja innostava juontaja
tapahtumaan. Tässä yhteydessä voisikin hyvin käyttää lausahdusta “maaginen
yhdistelmä!””
— JOHANNA STORCK, TAPAHTUMAPÄÄLLIKKÖ, HOIVA & TERVEYS ARENA –
BONNIER BUSINESS FORUM

Johannes on koulutukseltaan lääketieteellisen bioteknologian maisteri, ja juontajana hän paneutuu mielellään asiakkaan toimialaan. Hän harrastaa tietokirjallisuutta, ja oppii mielellään uusista toimialoista, haluaa tavata eri alojen asiantuntijoita ja keskustella tapahtuman teemasta. Tieteellinen koulutus antaa hänelle valmiuden luotsata haastaviakin asiantuntijatilaisuuksia, jossa juontajalta toivotaan ymmärrystä ja kiinnostusta aihepiiristä.

Johannes on juontanut myös hybridi- ja etätapahtumia. Näissä juontajan improvisointikyky on kriittistä, sillä aivan kuten livetapahtumassakin, juontajan on osattava mukautua nopeisiin muutoksiin. Hän mm. tehnyt spontaaneja haastatteluja, kun etukäteen sovittu puhuja ei olekaan päässyt teknisten
ongelmien vuoksi linjoille, ja näin katsojille ei ole välittynyt kulisseissa tapahtuvia muutoksia. Tapahtuman juontajana Johannes pitää luonnollisesti myös aikataulusta kiinni, mikä erityisesti etätapahtumissa on vielä tiukempi kuin livetapahtumissa.

Johanneksen juontamiin etätapahtumiin lukeutuu mm. Valmet Together day, JAMK Hakijan päivä -tapahtumat ja Valtakunnallinen AMK-päivä. Johannes on juontanut korkean profiilin tapahtumia kuten EU:n komission alaisen Enterprise Europe Network tapahtuman, CGI:n Ratkaisuja -illallisgaalan,
Health100 kansainvälisen terveysalan vaikuttajien tapahtuman, ja Takedan ja Helsinki Business Hubin Finnovations tapahtuman. Johanneksen juontamiin asiantuntijatapahtumiin lukeutuu mm. Wisdomic – Tietoturva Liiketoimintasi suojaksi, Uusi Teollisuus messujen asiantuntijalava ja Bonnier Business Forumin Hoiva & Terveys Arena -tapahtumat.

”It was a pleasure to work with Johannes Malkamäki! You really took our event up
a notch. We got so much great feedback about you from the attendees.”
— RAISAMIINA RIMPELÄ, ACTING DIRECTOR, UPGRADED, HEALTH100

Johannes Malkamäki

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat