2014_10_09_ks_jussi_heikela¦ê_0192-1.jpg

Jussi Heikelä - Juontaja

Mediayrittäjä

Jussi Heikelä on kokenut televisio- ja tapahtuma- ja radiojuontaja, jonka erikoisosaamista on saada arvokas tilaisuus tuntumaan rennolta. Heikelä on tottunut suorien lähetysten vetäjä ja kameroiden kanssa työskentely on hänellä vahvasti DNAssa. Heikelä on nopea omaksumaan asioita (tarvittaessa lennosta). Hän kykenee vetämään asiantuntevasti tapahtumia, tai vaikkapa paneelikeskusteluja, riippumatta kuinka syvään päähän halutaan sukeltaa.

Jussi Heikelän tausta on monimuotoisessa viihteessä ja mediassa. Hän on juontanut lukuisia radio- ja tv-ohjelmia sekä toiminut kirjoittavana toimittajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Englanniksi Heikelä on juontanut lukuisia tapahtumia viime vuosina ja se toimii työkielenä arjessa muutenkin säännöllisesti.

Monesti asiakkaan toive on: ”Haluaisimme arvokkaan tilaisuuden, jossa ei pönötetä.” Juuri se on Heikelän erikoisosaamista.

”Yksittäisistä keikoista mieleenpainuneimmat ovat olleet Top Gear Live-tapahtumat, jossa juonsin yhdessä Jeremy Clarksonin ja James Mayn kanssa monipäiväisessä liveshowssa Helsingin messukeskuksessa 2012.”

Vuodesta 2016 Jussi Heikelä on tehnyt myös puhujakeikkoja. Hän puhuu mielellään aiheista ”Ennen ei ollut mikään paremmin”, ”joka päivä ei voi olla pääpäivä”, sekä ”Ihmiset ovat sinulle kaikki kaikessa”. Heikelän hohdokas taito on höystää tarinoita omilla kokemuksillansa viihteen kulissien takaa. Puheenvuoroja on kehuttu viihteellisiksi ja ne sopivat hyvin keventämään tilaisuuden tunnelmaa.

Asiaviihteessä hän on yksi valtakunnan parhaista.

Jussi Heikelä

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat