Katja Ståhl

Katja Ståhl - Juontaja

Media-ammattilainen | Juontaja

Katja Ståhl on pitkän linjan mediaosaaja. Takana on niin Suosikin päätoimittajuutta kuin uutistoimittajuuttakin. Välissä radiota ja televisiota. Katja inspiroi esimerkillään kuulijoitaan – onhan hän aloittanut tv-uransa 1995 ja on nyt huipulla. Jyrkistä Elämäni biisiin on pitkä matka ja täynnä uskomattomia tarinoita. Jos Katja on kyennyt siihen, kykenet sinäkin. Tällä hetkellä Katja juontaa television suosituinta musiikkiviihdeohjelmaa Elämäni biisi.

Katja hoitaa kokeneesti niin paneelikeskustelut kuin viihteelliset juhlat saaden tapahtumaan toivottua rentoutta. Pönötys ei kuulu Katjan pirtaan. Juontaminen onnistuu tapahtumassa kuin tapahtumassa! Katja loistaa puhuessaan rohkeudesta; boksin ulkopuolelta ajatteleminen on Katjan vahvuus ja sen mukaan hän on saavuttanut kaiken, mitä on elämässään toivonut. Katjan elämä on täynnä tarinoita ja kiehtovia käänteitä. Monessa on oltu mukana!

Katjan erityinen kiinnostuksen kohde on hevoset ja ratsastus. Elämässään hän pyrkii siihen, että niille jäisi riittävästi aikaa. Liiallinen työnteko on Katjan mielestä huono idea.

Katja Ståhl

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat