Kirsi-Alm-Siira Banneri

Kirsi Alm-Siira - Juontaja

Uutisankkuri | Toimittaja

Kirsi Alm-Siira on työskennellyt vuosia median ja viestinnän parissa. Hän on juontanut televisiossa tuhansia suoria uutislähetyksiä ja muita ohjelmia. Hänet tunnetaan etenkin MTV Uutisten ankkurina ja toimittajana, mutta hän on työskennellyt tv:ssä myös muun muassa Huomenta Suomen juontajana ja Nelosen urheilu-uutisten ankkurina. Hän on toiminut lisäksi kirjoittavana toimittajana ja radiojuontajana. Kirsillä on sana hallussa ja nopealla reagointikyvyllään hän pystyy vetämään haastaviakin keskusteluja.

Kirsi Alm-Siira on kokenut juontaja myös erilaisissa asiakastilaisuuksissa ja tapahtumissa. Hänen vahvuutenaan on kyky luoda lämmin ja välitön tunnelma ympärilleen. Hän on kotonaan niin isoissa gaaloissa kuin pienemmissä tapahtumissa.

Työ uutistoimittajana ja omat kiinnostuksen kohteet ovat tuoneet Kirsille tutuksi monet aiheet ja yhteiskunnan eri osa-alueet. Hän moderoi ja johtaa keskusteluja ammattimaisesti ja energisesti unohtamatta perusteellista pohjatyötä olkoon aiheena sitten politikka, kulttuuri, teknologia, urheilu tai vaikka terveys.

Helsingissä asuva Kirsi on ylpeä satakuntalaisista juuristaan. Hän on kahden tytön äiti ja harrastaa urheilua paitsi penkillä, niin myös itse lenkkipoluilla ja jumppasaleissa.

Kirsi Alm-Siira

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat