Aki Linnanahde

Linnanahde X Talkshow – Aki Linnanahde - Juontaja

Toimittaja | Juontaja | Tuottaja

Tarjoa tapahtumasi osallistujalle jotain aivan uutta ja yllättävää! Haluatko tuoda tapahtumasi teeman esiin mieleenpainuvalla tavalla? Haluatko nostaa avainhenkilönne parrasvaloihin tai muuttaa yrityksenne markkinointipuheenvuoron odotetuksi ohjelmanumeroksi? Kuuluuko tapahtumanne sisältöön keynotepuhujia tai viihdemaailman tähtiä, joista haluat saada irti vielä enemmän?  Onko mielessäsi kiinnostava persoona, joka voisi antaa lisäarvoa tapahtumaasi, mutta kaipaa Akia kysymään oikeita kysymyksiä ja johtamaan keskustelua?

Digitapahtumat ovat muuttaneet tapahtumat muistuttamaan tv-tuotantoja. Nyt yleisö kaipaa tapahtumaan sisältöjä, joita nauttii kuluttaa ja jonka parissa aidosti viihtyy keskittyneenä. Linnanahde X – Talkshow on kokonaisuus, joka tuo esiin tapahtumasi teeman ja halutun esiintyjän pintaa syvemmältä, puhuttelevasti ja kiinnostavasti.

Aki Linnanahde tunnetaan sanavalmiina esiintyjänä pitkältä uraltaan niin radiossa kuin televisiossa. Viimeisimpänä aluevaltauksenaan Aki on ottanut haltuunsa podcastit valtavan suosion saavuttaneella Aki Linnanahde Talkshow -podcastillaan, jossa syvennytään haastateltavan henkilön ajatuksiin ja ajankohtaiseen, keskustelun ja Akin taustatyön pohjalta kumpuavaan tematiikkaan.

Linnanahde X -Talkshow tuo tapahtumasi sisällön esiin Akin taatulla laadulla vaikuttavasti sekä kiinnostavasti. Talkshown sisältö räätälöidään aina tapahtumaan sopivaksi asiakkaan toiveiden mukaan. Tapahtuman järjestäjänä voitte joko itse miettiä haastateltavan, tai antaa Akin ideoida tapahtuman teeman ja tavoitteen pohjalta haastateltavia omasta verkostostaan, joka kattaa kaikki tunnetuimmat nimet viihdemaailman tähdistä urheilijoihin ja eri alojen asiantuntijoihin.

Kun vieras on valittu, Aki käsikirjoittaa Talkshown haastattelun rungon vankan taustatyönsä pohjalta, tuoden esiin kiinnostavasti toivotut, tapahtumalle tärkeimmät teemat, ilmiöt ja ihmiset. Aki voi ottaa haastatteluunsa joko yrityksen henkilöstöä, tapahtuman keynotepuhujan, oman alansa asiantuntijan, viihdemaailman tähden  – tai ihan kenet tahansa, jonka sanomasta halutaan saada irti vähän enemmän tai paketoitua se kiinnostavaan, helposti sisäistettävään muotoon.

Linnanahde X Talkshow  voi olla yksittäinen ohjelmanumero pitäen sisällään yhden yksittäisen 15 – 20 minuutin mittaisen livehaastattelun, tai olla osa koko tapahtuman punaista lankaa ja isoa kuvaa,  jolloin tapahtuman puhujien ja esiintyjien sanomaan syvennytään Akin johdolla vielä hetkeksi puheenvuorojen jälkeen. Linnanahde Talkshow sopii paitsi sisäisiin tapahtumiin, myös asiakastilaisuuksiin antaen järjetäville tahoille mahdollisuuden tuoda omaa asiantuntijuutta esiin uudella tavalla Akin haastattelun myötä.

Aki Linnanahde

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Katso myös seuraavat juontajat: