Lorenz-Backman-Bannerikuva.jpg

Lorenz ”Lore” Backman - Juontaja

Seremoniamestari

Lorenz ”Lore” Backman on arvostettu juhlien seremoniamestari ja erilaisten tilaisuuksien  juontaja, joka taatusti saa vieraat viihtymään. Juontokeikkojen lisäksi Lore tekee luentoja, koulutuksia ja mielenvalmennuksia. Tutuksi Lore on tullut muun muassa tv-ohjelmista kuten MTV:n kesäterassi, Huuma, Biisikärpänen ja Mitä tuli tehtyä.

Lore luo tilaisuuksiin tunnelman, jossa voit olla omana itsenäsi ilman jännitystä. Hänen sanavalmius ja hulvaton tilannetaju sopii niin virallisiin seminaareihin kuin tunnelmallisiin tilaisuuksiin. Koulutukseltaan hän on näyttelijätyön maisteri, ja lukuisat esiintymistaidon koulutukset ovat opettaneet hänelle erilaisia tekniikoita muun muassa, miten tulkita ihmismieltä eri vuorovaikutustilanteissa sekä kehonkieltä.

Lorenz Backman on kokenut virtuaalitilaisuuksien juontaja sekä luennoitsia, joten hän on tottunut esiintymään green screeniä vasten, sekä puhumaan suoraan kameralle. Hän on ilomielin käytettävissä virtuaalitapahtumien juontajana, moderaattorina, sekä luennoitsijana, kouluttajana ja sisällöntuottajan. Hänellä on myös kokemusta tapahtumien ideoimisessa ja käsikirjoittamisessa viimeisen kuudentoista vuoden ajalta.

Lorenz Backman haluan auttaa tekemään onnistuneen ja mieleenpainuvan tilaisuuden ja juonnot luonnistuvat niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi.

Lorenz ”Lore” Backman

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat