Maria Nykänen

Maria Nykänen - Juontaja

Toimittaja | Juontaja

Maria Nykänen on ammattitaitoinen toimittaja ja juontaja, joka työskentelee päätyökseen MTV Uutisten toimittajana. Marialla on vankka kokemus lukuisista suorista lähetyksistä ja haastatteluista.

Juontajana Maria on parhaimmillaan tapahtumissa, joissa tarvitaan asioihin perehtynyttä, rentoa ja vakuuttavaa juontajaa. Maria pitää huolen, että tapahtuma on antoisa sekä yleisölle että osallistujille. Toimittajataustaisena Maria perehtyy aina huolella ja innolla teemoihin ja taustoihin ja tietää, mikä on ajankohtaista ja kiinnostavaa.

Marialta luonnistuvat esimerkiksi paneelikeskustelut, haastattelut ja tapahtumajuonnot sekä liveyleisön että kameran edessä. Haastattelijana Maria on varmaotteinen, ja osaa esittää tarvittaessa tiukkojakin kysymyksiä rennolla ja ystävällisellä otteella. Maria onnistuu luomaan hyvän flow’n, joka pitää yllä yleisön mielenkiintoa ja saa tapahtuman, kuten paneelikeskustelun osallistujat loistamaan.

Maria Nykänen osallistuu mielellään myös tapahtumien käsikirjoittamiseen ja sparrailuun, jotta tapahtumasta saadaan tavoitteiden mukainen, ajankohtainen ja yleisöystävällinen.

Koulutukseltaan Maria on diplomi-insinööri ja valtiotieteiden kandidaatti, pääaineenaan viestintä. Maria seuraa intohimoisesti muun muassa seuraavia aihealueita: yhteiskunta ja politiikka, talous ja teknologia, terveys ja hyvinvointi, työelämä ja koulutus, tiede ja tutkimus.

Maria Nykänen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet