Maria-Ritola-1

Maria Ritola - Juontaja

Yrittäjä

Maria Ritola on suomalainen yrittäjä, palkittu teknologiavaikuttaja ja kokenut esiintyjä. Hän on pitänyt satoja puheenvuoroja, juontanut tapahtumia ja moderoinut paneelikeskusteluja.

Maria loistaa moderaattorina erilaisissa bisnesseminaareissa, joissa hän pääsee käyttämään asiantuntijuuttaan ja syventämään tapahtuman antia ja puheenvuorojen sanomaa terävillä kysymyksillään sekä huomioillaan. Maria juontaa erilaiset tapahtumat ja moderoi paneelikeskustelut vahvalla ammattitaidolla.

Maria on yksi teknologiayritys Iris.ai:n perustajista, jossa hän on rakentanut tekoälypohjaisia sovelluksia auttamaan tutkijoita hyödyntämään tiedeartikkeleita entistä nopeammin ja monipuolisemmin. Maria on käynyt Piilaakson tulevaisuuskoulu Singularity Universityn. Maria on valittu Vuoden Nuoreksi Menestyjäksi ja vaikutusvaltaisten teknologianaisten joukkoon Pohjoismaissa. Hän toimii Sylva ry:n ja säätiön hallituksissa ja on myös työskennellyt Valtion kehitysyhtiön, Vake Oy:n hallituksessa. Maria keskustelee säännöllisesti Ylen Aamun Jälkidigi-ohjelmassa teknologian ilmiöistä.

 

Maria Ritola

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit