marjo Hellmann

Marjo Hellman - Juontaja

Juontaja

Marjo Hellman on viestinnän ja esiintymisen valmentaja ja yrittäjä sekä kansainvälisen viestinnän konsultti ja CEO. Marjo Hellman on taustaltaan tv-uutistoimittaja, ja hän on toiminut myös radiojuontajana ja näyttelijänä. Marjo on saanut teatterialan yliopistokoulutuksen Lontoossa, ja hän puhuu ja esiintyy yhtä vakuuttavasti niin englanniksi kuin suomeksikin.

Tällä hetkellä Marjo toimittaa ja juontaa Suomen ensimmäistä esiintymiseen paneutuvaa podcastia, Esiintymisklinikkaa. Marjo Hellman on taitava haastattelija ja jämäkkä kyseenalaistaja – hänen erityistaitonsa on saada ihmiset avautumaan ja kertomaan asioistaan suorasanaisesti ja rohkeasti. Marjo on urallaan haastatellut maailmantähtiä Robert DeNirosta Johnny Deppiin, ja hän ei hätkähdä hankaliakaan juonto- tai haastattelutilanteita. Kansainvälisestä taustastaan johtuen Marjo osaa toimia erinomaisesti diplomatiaa ja erilaisten taustojen ja kulttuurien ymmärtämistä vaativissa tilanteissa. Marjo osaa myös tuoda uutta virtaa ja inspirointia tilanteisiin, jossa sitä ei aiemmin ollut – Marjo on erityisen taitava sosiaalisesti ja hän saa ihmiset avautumaan, olivat he sitten muusikoita, tutkijoita tai maailman johtajia.

 


Marjo Hellman is a communications and performance coach, entrepreneur and a consultant in international communications. Marjo Hellman’s background is in TV news journalism, and she has also worked as a radio host and actor. Marjo has studied theatre in London, and she speaks and performs equally convincingly in both English and Finnish. Currently Marjo also hosts Finland’s first podcast dedicated to performing, Esiintymisklinikka (The Performing Clinic). Marjo Hellman is a skilled interviewer and a questioner – her special skill is to get people to open up and talk about their issues with frankness and courage. During her career, Marjo has interviewed film stars like Robert DeNiro to Johnny Depp, and she isn’t fazed by tough situations or interviews.

Due to her international background, Marjo excels in situations that require diplomacy and understanding of different backgrounds and cultures. Marjo knows how to bring inspiration and excitement to situations where it didn’t exist before – Marjo is particularly skilled socially and she makes people share and open up, whether they’re top musicians, world-class researchers or heads of state.

marjo Hellmann

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat