Marjo Rantanen

Marjo Rantanen – Stand Up - Juontaja

Koomikko

Marjo Rantanen on stand up -koomikko ja juontaja. Marjo keikkailee ympäri Suomea stand up – klubeilla ja yritysten tapahtumissa. Marjo tekee komiikan lisäksi juontokeikkoja, ja pitää koko illan viihdyttämistä unelmatyönään.

Marjon tyyli on energinen ja heittäytyvä sekä yleisöä innostava. Hän ottaa mielellään yleisöä mukaan juttuihin ja yhteisen vuorovaikutuksen kautta syntyykin paras tunnelma. Koomisia juttuja syntyy niin arjesta, perheestä, työelämästä kuin elämästä yleensä. Joskus myös yleisö innostuu heittämään jonkun hauskan aiheen. Marjon vahvuuksia on nopea improvisointi-
ja reagointikyky sekä taito kääntää asia kuin asia päälaelleen. Mukaan vitseihin pääsee usein tuttuja julkisuuden henkilöitä, kuten Andy McCoy tai Marja-Liisa Kirvesniemi. Marjo imitoi sujuvasti myös apinoita, mitä ihaillaan erityisesti koomikkopiireissä.

Marjon mielestä stand up on palveluammatti, joten jutut ja tyyli lavalla on aina salonkikelpoisia. Keikat suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin oman ammatin sisäpiirivitsit pääsevät loistamaan lavalla. Mukaan pääsevät myös persoonalliset työkaverit ja työpaikan tähdet, johtajaa unohtamatta! Marjon keikkoja on kiitelty rennosta ja hauskasta tyylistä, mukaansatempaavuudesta sekä osuvista ja kaikkiin uppoavista oivalluksista.

Marjo Rantanen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Yritysjuhlat