Miia Savaspuro_banneri

Miia Savaspuro - Juontaja

Juontaja | Kirjoittaja | Puhuja

Miia Savaspuro on pitkän linjan toimittaja, valmentaja ja viestinnän- ja työelämän asiantuntija. Miia Savaspuro on työskennellyt toimittajana Suomen suurimmissa mediataloissa kirjoittavana ja tv-toimittajana, tuottajana ja uutispäällikkönä sekä sanomalehti- että tv-puolella.

Nykyisin Miia toimii viestintä- ja media-alan yrittäjänä sekä liikkeenjohdon konsulttina. Hän on kirjoittanut tietokirjan itseohjautuvuudesta ja kirjoittaa parhaillaan uutta kirjaa pandemian jälkeisestä työelämän murroksesta. Miia on kokenut esiintyjä, juontaja ja moderaattori, joka pitää tilaisuuden langat käsissään ja osaa tentata esimerkiksi paneelikeskustelun osallistujilta tiukkojakin kysymyksiä. Hän tietää, mikä kiinnostaa yleisöä kulloisessakin teemassa ja tilanteessa ja miten tilaisuuden aihe sidotaan ajankohtaisiin tapahtumiin.

Miia myös mielellään sparraa ja ideoi yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuden sisällön ja juoksutuksen niin, että se on mahdollisimman yleisöystävällinen, kiinnostava, herättelevä ja houkutteleva. Miialle kunnia-asia on antaa vieraiden loistaa, tehdä tilaisuudesta yleisölle oivaltava – ja pitää tilaisuus tiukasti sovitussa aikataulussa.

Miia on juontanut ja moderoinut muun muassa tulevaisuuden työtä, ruuantuotantoa, vastuullisuutta, rakentamisen tulevaisuutta ja sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämistä ja tulevaisuutta koskevia yritystilaisuuksia ja seminaareja.

Miia Savaspuro_Profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet