Minna Jylhä - Juontaja

Radiotoimittaja

Minnalla on runsaasti tv-työstä kokemusta (Yle TV1-kuuluttaja) ja kameran toisella puolen kuvaussihteerinä. Sujuvasti suomea, englantia ja suomenruotsiakin puhuva Minna on reipas ja varmaotteinen juontaja.
Minna on todellinen viihteen ja median sekatyöläinen. Hän on tehnyt liki 20 vuoden uran matkailualalla, joista 14 vuotta lentoemännän työtä. Ihmisten kanssa toimiminen haastavissa olosuhteissa ja ensiluokkaisen asiakaspalvelun tuottaminen ja miellyttävän palvelutilanteen ja elämyksen toteuttaminen ovat hänelle sydämenasia ja kaikessa tekemisessä tärkeä selkäranka.

Sittemmin hän on opiskellut radiotoimittajaksi ja hakeutunut lentoemännän uran jälkeen viihteen ja median pariin töihin. Tällä hetkellä hän tekee freelancerina töitä mm. radiotoimittajana, juontajana, tv-kuuluttajana, hostina, tapahtumatyöläisenä ja keikkailee bilebändin solistina.

Hänen vahvuuksia on rento ja avoin luonne, jonka avulla hän tulee mainiosti juttuun kaikkien kanssa ja kommunikoi luontevasti ja helposti. Hän on sinnikäs toteuttamaan asiat loppuun saakka ja täysin peloton hyppäämään syvään päätyyn.
Esiintyminen on hänelle täysin luonnollinen tila – eikä hän osaa jännittää esiintymistä. Mikrofonin takana, ihmisten ja kameroiden edessä hän tekee luontevasti ja vahvasti työtä, jossa näkyy monipuolinen kokemus.

MinnaJylhä

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Seminaarit | Yritysjuhlat