Noora Kaijanen

Noora Kaijanen - Juontaja

Juontaja | Esiintyvä taiteilija | Personal trainer

Noora Kaijanen on esiintyvän taiteen moniosaaja. Noora on koulutukseltaan tanssija-näyttelijä Institute of the Arts Barcelonasta (2019) ja tämän jälkeen työskennellyt esiintyjänä monipuolisesti eri produktioissa.

Juontajana Noora on tullut tutuksi Nelosella esitettävästä Onnenarpa-hyväntekeväisyysarpajaisista vuosilta 2019 ja 2021. Suorissa televisiolähetyksissä (1-1,5h) testataan erinomaisesti puheentuottamisen taitoja, improvisaatio- ja heittäytymiskykyä. Nämä ovatkin Nooran vahvuudet juontajana. Suorien televisiolähetyksien juontamisen myötä myöskin yksin puhuminen näkymättömälle yleisölle ei ole ongelma.

Nooran sanotaan olevan aurinkoinen ja säteilevä persoona, joka tilaan astuessaan huokuu positiivista energiaa ympärillään oleviin ihmisiin. Tämän lisäksi hän saa rauhallisella puheellaan yleisön tuntemaan olonsa kotoisaksi. Noora on ammattitaitoinen ja sanavalmis juontaja, jolta ei myöskään huumoria puutu. Noora kykenee ottamaan haltuun eri kokoiset ja eri-ikäisille suunnatut tapahtumat lastentapahtumista aikuisten yritystilaisuuksiin.

Juontamisen lisäksi Noora Kaijanen työskentelee personal trainerina sekä akrobatia-ohjaajana eri-ikäisille ihmisille. Valmentaessaan Nooran mottona on ”Ihminen on kokonaisuus, jonka hyvinvointiin vaikuttavat psyykkiset, fyysiset ja sosiaaliset tekijät” ja nämä teemat ovatkin vahvasti läsnä Nooran jokapäiväisessä elämässä. Noora on inspiraattori, joka ammentaa puhuessaan kokemuksiaan ja saatuja oppejaan psyykkisestä sekä fyysisestä hyvinvoinnista, tasapainon löytämisestä arjessa, että elämän laadun parantamisesta. Näiden lisäksi Noora puhuu avoimesti esiintymisjännityksestä ja stressinhallinnasta, joista hänellä on omakohtaistakin kokemusta.

Noora Kaijanen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat