Nuppu Stenros - Juontaja

Juontaja | Moderaattori

Nuppu Stenros on monipuolinen juontaja ja media-alan ammattilainen. Asiakkailta on tullut palautetta hänen erinomaisesta otteestaan, jossa yhdistyy luontevasti esiintyminen ja asiantuntemus. Nuppu on kokenut toimittaja, joka ottaa haltuun olennaisen sekä tekee tarvittaessa taustahaastattelut, käsikirjoituksen ja moderoi paneelin. Hänen vahvuuksiaan on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, laaja-alainen kiinnostus, lämpö ja taito luoda ympärilleen rentoa tunnelmaa.

Nuppu on juontanut viimeisen vuoden aikana paljon hybridi- ja virtuaalitapahtumia; televisiotaustansa ansiosta hänellä on vankka kokemus monikameratyöskentelystä. Suoria TV-lähetyksiä on Ylellä kertynyt satoja, eikä hän hätkähdä, jos kesken kaiken sattuu jotain ennakoimatonta. Kuulijakuntana Nupulla on ollut muun muassa teknologiayrityksiä, media-alan järjestö, viestintätoimistoja, pankkeja, virastoja, kaupunki sekä yliopisto. Suuri live-yleisö hänellä oli Helsingin Senaatintorilla vuoden vaihtuessa ja korkea-arvoisista tilaisuuksista mainittakoon hänen juontamansa kutsuvierastilaisuus, jossa Tasavallan Presidentti jakoi innovaatiokisan miljoonan euron palkinnon. Nupun juonnot luonnistuvat niin suomeksi kuin englanniksikin.

Nuppu Stenros on yhdistelmä hymyä ja älyä. Hän on kirjoittanut kirjan Otavalle, huiputtanut yli 6000 metrisen vuoren Nepalin Himalajalla ja tuottanut yhdenvertaisuustapahtuman YK-viikoilla New Yorkissa. Vahvuusalueet: Teknologia, digitalisaatio, AI, ilmastonmuutos, vastuullisuus, tulevaisuus, taide ja kulttuuri, sivistys, yhdenvertaisuus, oppiminen ja koulutus.

Referenssit:

”Nuppu on erittäin ammattitaitoinen ja taitava juontaja. Hän on luonteeltaan positiivinen ja energinen, ja hänen kanssa on aina mukava tehdä yhdessä töitä! 🙂 ”- Accountor
“Nuppu olit ihanan pirteä ja hymyilevä.” -asiakas (2021)
“Kiitos Nuppu oli huippuveto, loit kivan ja rennon tunnelman.” Päivi Sutinen (2021)

Näytteitä Nupun juonnoista:
Taide >< Teknologia
DNA Business Tulevaisuustehdas

Nuppu Stenros

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat