Nuppu Stenros - Juontaja

Juontaja | Moderaattori

Nuppu Stenros on monipuolinen ja kokenut ammattilainen, joka tykkää paneutua sisältöön. Mediakenttä on tuttu työpaikka jo yli 10 vuoden ajalta. Vuonna 2007 Stenros oli kehittämässä uutta kerrontaa Ylen digiuudistuksen yhteydessä lanseeratulla Extra-kanavalla. Siitä asti teknologia (digitalisaatio ja median murros) on kiinnostanut häntä. Viime syksynä Stenros käsikirjoitti ja juonsi 10-osaisen sarjan Tekoälystä. Sarja keräsi yli puoli miljoonaa katsojaa Huomenta Suomessa.

Nuppu Stenrosilla on vankka kokemus kameratyöskentelystä ja suoria TV-lähetyksiä on Ylellä kertynyt satoja. Hän aloitti alalla 20 vuotta sitten ja juonsi edellisen monikameratuotannon noin vuosi sitten. Edellinen työ oli käsikirjoittajana e-sports aiheisessa urheiluohjelmassa viime keväänä Sub TV:llä, Stenros vastasi sarjan kaikesta sisällöstä. Hän on tottunut toimittaja, joka tekee taustahaastattelut, kirjoittaa käsikirjoituksen ja vetää keskustelun sen pohjalta. Stenrosilla on myös kokemusta verkkofasilitoinnista, hän vastasi mm. Lapsifoorumeilla tapahtumien etäosallistujien käsikirjoituksesta ja muutenkin Sitralla kehitti verkkotilaisuuksien sisältöjä ja vuorovaikutteisuutta.

Suuri live-yleisö Stenrosilla on ollut Senaatintorilla vuoden vaihtuessa 2017. Ja korkea-arvoisin, kun hän juonsi 1000 hengen kutsuvierastilaisuuden, jossa Tasavallan Presidentti jakoi sosiaalisten innovaatioiden kisan palkinnon. Hän on juontanut myös Kahvifestareilla, Kallio Block Partyilla, SuomiAreenalla, WÄRK:festeillä, HSY:n ilmastokatu – videosarjalla sekä fasilitoinut kansallisen lapsistrategian valmistelun verkkokeskustelua.

Suorien lähestysten pioneeri tekee parhaillaan Maikkarin Tiedekulmaan monikameratuotantoa. Se tehdään TV-keskustelu tyylillä ilmastonmuutosteemalla massiivisesta tutkimushankkeesta ((MOSAic)) englanniksi. Keskustelussa mukana 4 tutkijaa ja kieli on englanti. Hän juontaa ja käsikirjoittaa koko homman.

Nuppu Stenros on yhdistelmä helposti lähestyttävää hymyä ja älyä. Hän on kirjoittanut kirjan Otavalle, kiivennyt yli 6000 metrisen vuoren Himalajalla ja tuottanut tapahtuman New Yorkissa.

Nuppu Stenros

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat