Päivi Järvenpää Banneri Uusi

Päivi Järvenpää - Juontaja

Juontaja - Laulaja - Yrittäjä

Päivi Järvenpää on valovoimainen moniosaaja, juontaja, esiintyjä ja taiteilija. Päivi uskoo vahvasti sisäiseen yrittäjyyteen ja ihmismielen voimaan, ja inspiroituu itseään suuremmista tavoitteista, tehdessään mahdottomasta mahdollista.

Päivin ammatillinen tausta on vähintäänkin mielenkiintoinen yhdistelmä eri alojen yritysmaailmaa, startup-kenttää sekä taiteita. Tutuksi ovat tulleet niin finanssiala, teknologia, peli- ja elokuva-ala kuin myös kieli-ja viestintäala, opetusala, kulttuuri, musiikki ja taiteetkin. Kokemusta on kertynyt niin yrittäjyydestä, startupissa työskentelystä kuin korporaatiomaailmastakin. Koulutukseltaan hän on filosofian ja kauppatieteiden maisteri, ja lisäksi suomalaiselta oopperalegenda Soile Isokoskelta oppinsa saanut klassinen laulaja ja laulupedagogi.

Viime vuodet Päivi Järvenpää on kehittänyt innovaatioita OP Ryhmässä, mistä hän on ammentanut runsaasti oppia mm. innovaatioiden johtamisesta ja sisäistä yrittäjyyttä tukevasta organisaatiokulttuurista. Osana OP Labin johtotiimiä hän on ollut keskeisessä roolissa huikealla matkalla, jonka tuloksena on ollut kymmeniä tuotelanseerauksia, maailmanlaajuinen kumppaniverkosto, kansainvälistä startup-yhteistyötä, pienen tiimin kasvattaminen lähes 200 hengen organisaatioksi, sekä 19 erilaista palkintoa ja tunnustusta. Myös kansainvälinen yritystapahtumakenttä on tullut hänelle vuosien varrella erittäin tutuksi niin tuottajan kuin esiintyjänkin perspektiivistä.

Juontajana Päivi sytyttää olemuksellaan tapahtuman kuin tapahtuman. Olipa sitten kyse arvokkuutta, juhlavuutta, asiantuntijuutta tai show-tunnelmaa vaativasta tilaisuudesta, hän kokoaa langat käsiinsä ja luo jokaisesta hetkestä erityisen. Karismansa ansiosta Päivi onkin parhaimmillaan suurta intensiteettiä ja energiaa vaativissa tilanteissa ja tapahtumissa. Jokainen tapahtuma on hänen silmissään ainutlaatuinen mahdollisuus kohtaamiselle, elämyksille ja oppimiselle.

Päivi Järvenpää on elämänsä aikana puhunut, pitchannut, laulanut ja esiintynyt ympäri maailmaa, useilla eri kielillä. Hän viihtyy erilaisissa rajapinnoissa, ja muuntautuu tarpeen mukaan juontajasta moderoijaksi, puhujaksi – tai vaikkapa ruusuntuoksuiseksi oopperadiivaksi.

Päivi Järvenpää profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat