Pauliina Ainasoja

Pauliina Ainasoja - Juontaja

Juontaja | Toimittaja

Pauliina Ainasoja on energinen ja helposti lähestyttävä juontaja ja esiintymisen ammattilainen. Pauliina tekee leipätyökseen toimittajan töitä MTV Uutiset Livessä, jossa hän esiintyy, haastattelee ja heittäytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hän on tehnyt monipuolisia haastatteluita ja päätynyt muun muassa keskiaikaisen purjelaivan mastoon haastattelemaan laivan kapteenia sekä päässyt kysymään kiperiä kysymyksiä tutkijoilta yhteiskunnallisista ilmiöistä tai kurvannut kuvaajan kera suoraan tapahtumien ytimeen suoraan lähetykseen.

Live-esiintymiset ovat Pauliina Ainasojan työn suola. Juontajana ja toimittajana Pauliina osaa kuunnella haastateltavaa ja tarttua haastateltavien kertomuksiin niin, että se kaikkein mielenkiintoisin asia tulee ilmi. Lisäksi Pauliinalla on kokemusta myös MTV Uutiset Liven tuottajana, joten häneltä saa tarvittaessa asiantuntevaa apua myös tilaisuuksien suunnitteluun ja kulkuun. Langat pysyvät käsissä kiperissäkin tilanteissa, eikä hymy hyydy helposti.

Työssään Pauliina on saanut hyvää palautetta heittäytymisestään sekä siitä, miten hän pystyy kohtaamaan ihmisen tilanteeseen sopivalla tavalla. Pauliinalla on hyvä ihmistuntemus ja saakin sekä kollegat että haastateltavat näyttämään itsestään parhaat puolensa. Pauliina on myös empaattinen ja pystyy asettumaan toisen ihmisen asemaan, mikä auttaa haastateltavia puhumaan erityisesti vaikeista ja herkistä asioista. Hänen kanssaan on helppo tehdä yhteistyötä.

Pauliina on tottunut perehtymään aiheeseen kuin aiheeseen, mutta erityisesti hänellä on kokemusta ihmisläheisistä aiheista kuten mielenterveydestä, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä erilaisista ihmisiin liittyvistä ilmiöistä. Aiempaa työkokemusta Pauliinalla on muun muassa pankkialalta, startupeista sekä liikunta-alalta. Hän toimii myös sivutoimisesti yrittäjänä valo- ja videokuvaajana sekä kirjoittaa blogia mielenterveysaiheista.

Pauliina soveltuu niin kameran eteen, kuin lavalle, olipa se sitten iso tai pieni, hän ottaa sen haltuun. Työkeikoille Pauliina saapuu aina hyvin valmistautuneena, hyvän tuulisena ja itsevarmana. Energisyyttä lisää hänen taustansa ryhmäliikuntaohjaajana. Pauliinalta voi odottaa ammattimaista työskentelyä, joka sopii juontajaksi mihin tahansa tilaisuuteen.

Pauliina Ainasoja

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat